Het instellen van uw thuis- of werklocatie in de Google-assistent op iPhone iPad

Ondanks enkele beperkingen heeft Google Assistent zich verzet tegen de taak tijdens mijn test op iOS-apparaten. Velen van u hebben het misschien al geprobeerd en hadden een goed idee over de functionaliteit. Maar wist u dat u uw huis- en werklocatie kunt instellen in de Google Assistant op uw iPhone om updates en een routebeschrijving op te vragen?

Zodra u een locatie hebt toegevoegd, kunt u de assistent vragen om snel de laatste verkeersupdates voor die locatie door te geven. Dit zal u helpen voorkomen dat u vast komt te zitten in het verkeer en zal u ook veel kostbare tijd besparen.

>Thuis- of werklocatie toevoegen in Google Assistent voor iPhone iPad Verkeersupdates

Stap 1. Start de Google-assistent op uw iOS-apparaat.

Stap> U moet dan de kleine cirkelknop in de rechterbovenhoek van het scherm aanraken.

Stap> Raak nu de menuknop aan (het lijkt wel drie horizontale stippen) in de rechterbovenhoek.

Fase> Vervolgens moet je Setup .

Stap> Raak dan Persoonlijke informatie aan.

Stap> Raak de thuis- en werklocatie aan.

>Stap 7. Nu moet je de locatie van je huis en werk toevoegen.

Als u Google Maps hebt gebruikt, ziet u de locaties van uw huis en werk. Raak het veld Work Home aan. Voeg vervolgens de locatie toe. Zorg ervoor dat u tikt .

Dat>

Wrap:

De Google-assistent is echt slim en in staat om vragen te beantwoorden en de toegewezen taak met gemak uit te voeren. Als iPhone-gebruiker ben ik erg blij met zijn komst op iOS. Je bent nu in directe concurrentie met Siri op iOS-apparaten. Ik denk dat deze felle concurrentie niet alleen de gebruikers zal helpen, maar ook deze virtuele assistenten op topniveau beter zal laten presteren. Wat is uw mening hierover?

Je bent nog niet begonnen met de Google-assistent op je iPhone? Volg deze uitgebreide handleiding voor het instellen en gebruiken van de Wizard op iOS-apparaten.

Om meer nuttige gidsen te lezen, download onze applicatie en blijf met ons verbonden via