Hoe maak en beheer je mailinglijsten op WhatsApp op de iPhone?

WhatsApp stelt gebruikers in staat om het bericht direct naar veel mensen tegelijk te sturen dankzij een functie genaamd Uitzendlijsten . Terwijl sommige mensen misschien beweren dat ze ook een bericht kunnen sturen naar veel mensen tegelijk in een groeps-chat, waarom hebben ze dan uitzendlijsten nodig? Nou, als je berichten stuurt naar mensen op de uitzendlijsten, wordt het bericht direct naar hen gestuurd, en als ze reageren, ontvang je hun bericht persoonlijk, in tegenstelling tot in de groeps-chat.

U kunt eenvoudig mailinglijsten maken op WhatsApp op uw iPhone. Nog beter is dat u mensen kunt toevoegen, verwijderen en de lijst gemakkelijk kunt beheren. Plus, je kunt tot 256 mensen op een lijst zetten. Ik zal je laten zien hoe het werkt!

>

Hoe maak je een nieuwe streaminglijst op WhatsApp op iPhone

Stap 1. Start WhatsApp.

Stap 2. Tik op Chats van de onderkant † Tik op Verzendlijsten hieronder Chats van de bovenkant.

>Stap 3. Raak Nieuwe lijst aan vanaf de onderkant.

>Fase 4. Voeg contactnamen toe aan de verzendlijst † Zodra u de contactnamen aan de verzendlijst hebt toegevoegd, tikt u op Maak van bovenaf.

Dat>

Hoe een bericht te verzenden op WhatsApp

Stap 1. Tik op Chats op WhatsApp † Tik op Verzendlijsten .

>Stap 2. Tik op de bestaande mailinglijst die u zojuist heeft aangemaakt † Voer de gewenste tekst in † Tik op de Verzenden knop .
.

>Mensen toevoegen aan de Mailing List op WhatsApp op iPhone

U kunt eenvoudig mensen toevoegen aan de verzendlijst. Als u niet langer wilt dat er contacten op de lijst blijven staan, kunt u deze ook verwijderen. Hier is hoe.

Stap 1. Start WhatsApp † Druk op Chats van onderen † Druk op Uitzendlijsten van bovenaf.

>Stap 2. Nu zie je de lijst met mailinglijsten. Tik op het “i”-pictogram naast de uitzendlijst waarop u mensen wilt toevoegen of verwijderen.

>Stap 3. Tik op Bewerk de lijst.

>Fase 4. Voeg vervolgens de naam van de contactpersoon toe aan de verzendlijst. Om dit te doen, tik je op het kleine cirkeltje voor het contact dat je wilt toevoegen.

>Opmerking: U kunt tot 256 ontvangers toevoegen in een verzendlijst.

Om een contact te verwijderen, drukt u gewoon op de “x”-knop op de naam van het contact dat u wilt verwijderen. Zorg ervoor dat u Gereed uit de rechterbovenhoek tikt om te bevestigen. Je moet op Gereed tikken in de rechterbovenhoek wanneer je een contact verwijdert om de wijziging te bevestigen. U kunt ook een naam geven aan de mailinglijst.

>Stap 1. Om dit te doen, tik je op ChatsUitzendlijsten .

>Stap 2. Raak het pictogram “i” aan.

>Stap 3. Tik op de naam uit de lijst † Voer de gewenste naam in.

>Hoe de Mailing List te verwijderen op WhatsApp op iPhone

Ik denk dat het vrij eenvoudig is om een zenderlijst te verwijderen als je het om een of andere persoonlijke reden niet meer wilt. Hier is hoe je het kunt verwijderen.

Stap 1. Start WhatsApp † Druk op Chats vanaf de onderkant † Druk op Uitzendlijsten.

>Stap 2. Je zou de mailinglijsten moeten zien. Schuif je vinger naar links op de uitzendlijst die je wilt verwijderen en tik dan op Delete .

Als>bewerken in de rechterbovenhoek en vervolgens op de rode knop aan de kant van een afspeellijst tikken en verwijderen .

Wrap>

Dit is een van mijn favoriete functies op WhatsApp. De populaire messaging applicatie heeft de laatste tijd een aantal interessante functies. Bijvoorbeeld, de Status-functie, de opties voor het inschakelen van tweestapsverificatie en het verwijderen van specifieke mediabestanden uit individuele chat, enz.

Wat is je favoriete functie op WhatsApp? Laat ons dat weten in de commentaren.

Om meer nuttige publicaties te ontdekken, download onze iGeeksBlog applicatie en blijf met ons verbonden via