Hoe schakel je fotos uit op Twitter op de iPhone?

Standaard kan iedereen je aan een foto op Twitter koppelen. De sociale site biedt echter een optie om Twitter-fotototagging op je iPhone volledig uit te schakelen. Daarnaast is er een optie om alleen de mensen die je volgt te laten taggen.

Hoewel het goed voelt als je vrienden of geliefden een foto inktappen, zouden veel mensen niet willen toestaan dat vreemden deze fotos etiketteren. Daarom kunt u uw Twitter-instellingen het beste zo instellen dat alleen mensen die u kent u kunnen taggen. Laten we een duik nemen om meer te weten te komen.

>

Hoe schakel je fotos uit op Twitter op de iPhone

Stap 1. Start de Twitter applicatie op de iPhone.

Stap 2. Raak het pictogram Me aan in de rechterbenedenhoek.

>

Stap 3. Raak vervolgens het pictogram Instellingen aan.

>Fase 4. Afspelen Configuratie.

>Stap 5. Tik op de naam van uw profiel.

>Stap 6. Druk op Fototagging.

U>mensen die ik volg kunnen me taggen.

> Dat is klaar!

Als je alleen de mensen die je volgt je tweets wilt laten zien, is er ook een optie om je tweets te beschermen . Voor mensen die hun mening liever privé of persoonlijk houden, is dit de perfecte optie voor hen.

Twitter werd bijna tien jaar geleden gelanceerd. In de loop der jaren is het enorm verbeterd door vele eenvoudig te gebruiken functies toe te voegen, zoals de mogelijkheid om het bericht direct te versturen. Er zijn echter nog veel beperkingen, zoals het niet kunnen downloaden van Twitter-videos naar je iPhone en het typen van meer dan 140 tekens.

Hoeveel gebruik je Twitter? Zijn er functies die je wilt zien in deze sociale toepassing? Schiet ons in de commentaren hieronder.