Hoe kan ik het bijhouden van advertenties in iOS 8 op iPhone iPad uitschakelen?

Als u niet wilt dat reclame-ontwikkelaars uw iPhone iPad op iOS 8 via IDFA of IFA (Adverteerders-ID) om u advertenties te sturen op basis van uw gebruik, is er een manier om het te stoppen. Zo kan je het gemakkelijk doen.

Apple introduceerde deze Limit Ad Tracking in iOS 6 . Hoewel het ook bij iOS 7 is gebleven, is de plaats ervan veranderd van General naar Privacy. Als u iOS 7 hebt gebruikt, weet u waarschijnlijk al hoe u het bijhouden van advertenties kunt beperken, aangezien alle stappen in iOS 8 hetzelfde zijn.

Dit is slechts een update van het hele proces. Voor mensen die nieuw zijn in het Apple besturingssysteem is het een manier om ze op de hoogte te houden. Laten we verder gaan met het proces!

Stap 1. Configuratie van start

Stap 2. Raak Privacy

aan.

Stap 3. Scroll naar beneden en raak Reclame

>

Fase 4. Activeer of deactiveer ad-tracking

>

Je iPhone iPad wordt anoniem gevolgd. Het is vrij veilig, want het hoofddoel is om u advertenties te sturen op basis van uw gebruik (wat u wel en wat u niet klikt). En het is ook een manier voor reclame-ontwikkelaars om geld te verdienen. U kunt dus zeggen dat het in het belang is van alle betrokken partijen.

Omdat je weet dat Apple de kwestie van privacy zeer serieus neemt, wordt alle tracking op een veilige manier gedaan. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Google doet hetzelfde met uw account. Zo gaat het met de wereld. Kortom, het is in het belang van alle betrokkenen. Echter, afhankelijk van uw interesse of behoefte, bent u vrij om de koning van uw keuze te zijn. Zo eenvoudig is het!

In het geval dat u advertentie-ontwikkelaars advertenties wilt laten publiceren op basis van uw gebruik, kunt u de ad-tracking resetten door alle bovenstaande stappen te volgen en aan het einde: tik Reset ad identifier en tik Reset identifier .

Onthoud, Het beperken van het volgen van advertenties verhindert niet dat advertenties verschijnen in applicaties of spellen die je speelt. Als u wilt voorkomen dat ze verschijnen, kunt u dat eenvoudig doen.

Stap 1. Configuratie van start

Stap 2. Speel WiFi en schakel het uit

Stap 3. Ga terug naar de instellingen .

Fase 4. Raak mobiel op iPhone Raak gegevens mobiel op iPad

aan.

Stap 5. Schakel mobiele data uit op iPhone Schakel mobiele data uit op iPad

Je bent klaar!

Er is een andere manier om te voorkomen dat er advertenties verschijnen in de applicaties of spellen die u gebruikt. Hoewel het vrij eenvoudig is, kun je er niet mee bellen of gebeld worden. Als u dat echter ten koste wilt laten gaan, kunt u dat doen door eenvoudigweg de te activeren.

Stap 1. Schuif het scherm van onder naar toegang tot het controlecentrum .

Stap 2. Tik op het pictogram Vliegtuigmodus om het in te schakelen.

Dat is alles wat er is!