Hoe kan ik op afstand mijn iPhone uitschakelen met behulp van iCloud?

Find My iPhone is een soort anti-diefstalsysteem dat door Apple is ontwikkeld. Dit is zowel een zegen als een vloek. Als u uw wachtwoord bent vergeten en uw iPhone wilt resetten met behulp van iTunes, moet u de optie Zoek mijn iPhone uitschakelen via Instellingen.

Als je geen toegang hebt tot je iPhone, hoe ga je die dan uitschakelen? Daar is ook een oplossing voor. Je kunt op afstand Mijn iPhone vinden met behulp van de iCloud.com-website. Deze methode is ook nuttig wanneer u uw oude iPhone verkoopt of weggeeft aan iemand. We hebben een stap-voor-stap handleiding gegeven om het proces uit te leggen. Volg het voor alle details.

>

Uitschakelen Zoek mijn iPhone op afstand met iCloud

Stap 1. Het apparaat dat u wilt deactiveren moet UIT of in ieder geval niet met het internet verbonden zijn.

Stap 2. Ga nu op je Mac of een andere desktopcomputer naar iCloud.com .

Stap 3. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.

Fase 4. Zodra u bent ingelogd, klikt u op het ” Zoek iPhone ” icoon.

>Stap 5. Klik nu bovenaan de pagina op ” Alle apparaten “. Klik in het uitklapmenu op het apparaat dat u wilt uitschakelen.

>Stap 6. Je hebt nu twee opties: verwijder de iPhone van je account of verwijder hem. Om het te verwijderen, plaatst u de cursor op het apparaat in de drop-down lijst die kan worden onthuld door te klikken op ” Alle apparaten ” aan de bovenkant. U ziet een ” X ” teken naast uw toestel.

Klik>Delete “.

>Stap 7. In het geval dat u de inhoud van uw iPhone wilt verwijderen, klikt u op ” Delete iPhone ” aan de rechterkant van het scherm.

Naast> op een ander iOS-apparaat en meld je aan met je Apple ID en wachtwoord. Selecteer het offline-toestel en tik op iPhone verwijderen of Verwijderen. Dit zal hetzelfde werk doen als we deden met de web-based methode.

Laat ons weten of deze gids je heeft geholpen bij het oplossen van je probleem, door hieronder of in

commentaar te geven.