Hoe kan ik iOS 9 bèta naar iOS 8.3 downgraden?

Iedereen was enthousiast om iOS 9 Beta te downloaden op hun iPhone en iPad sinds WWDC 2015 opschepte van de geweldige nieuwe functies en updates. Net als elke andere iOS-ontwikkelaar heeft hij met zijn ontwikkelaarsaccount de nieuwste iOS 9-bèta gedownload en gebruikt hij nu met trots zijn iOS-apparaten.

Maar de problemen begonnen toen hij veel bugs in zijn iPhone en iPad vond, aangezien de Beta-versie problemen zoals batterijuitputting, applicatieblokkering en andere werpt. Hierdoor gaat u terug naar de vorige versie, namelijk iOS 8.3. Als je iOS 9 Beta wilt downgraden naar iOS 8.3, is hier een eenvoudige methode om te volgen. En vergeet niet dat u niet de enige bent die deze beslissing heeft genomen; we schrijven dit na de degradatie naar iOS 8 op onze apparaten.

>

Voordat u terugkeert naar iOS 8.3, volgt u de stappen die nodig zijn om uw gegevens op te slaan:

  • Houd er rekening mee dat u alleen kunt downgraden naar het laatste iOS 8, d.w.z. iOS 8.3 dat momenteel draait.
  • Maak een back-up van uw gegevens in iCloud zodat u, mocht er iets gebeuren, uw waardevolle gegevens kunt herstellen. U kunt ook iTunes gebruiken om een back-up te maken.
  • Dit proces zal uw iPhone of iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen en zal dus tijd kosten. Daarnaast heeft u een goede internetsnelheid nodig om uw gegevens te herstellen als deze in iCloud zijn opgeslagen.
  • Onnodig te zeggen dat u alleen gegevens kunt herstellen die worden ondersteund door iOS 8 en niet door iOS 9.

Hoe downgrade je je iPhone of iPad van iOS 9 Beta naar iOS 8.3

Volg de eenvoudige stappen om over te schakelen naar iOS 8.3

Stap 1: Start eerst het programma Instellingen en schakel het uit Zoek mijn iPhone . (Configuratie † iCloud † Zoeken op mijn iPhone)

Stap 2: Zet uw apparaat nu in DFU-modus (zie deze publicatie voor details)

Stap 3: Wanneer u uw iPhone met iTunes verbindt, vertelt een pop-up venster u dat iTunes een iPhone in DFU-modus heeft gedetecteerd.

Stap 4: klik op de OK-knop. Stap 5: klik dan op de knop Herstel iPhone .

Stap 6: klik nu op de knop Herstellen & Vernieuwen om verder te gaan. Stap 7: Vervolgens wordt u gevraagd of u iOS 8.3 wilt updaten. Klik op de knop Volgende, gevolgd door de knop Ik ga akkoord om verder te gaan.

>Stap 8: iTunes zal nu de iOS 8.3 software downloaden en installeren op uw apparaat. Het proces duurt ongeveer 10 minuten.

Stap 9: Na een succesvolle restauratie van iOS 8.3, zie je het witte “Hallo” scherm. Volg de instructies op het scherm om uw toestel in te stellen en uw toestel te herstellen vanaf de back-up om uw persoonlijke gegevens te herstellen.

Het proces is klaar. Uw iPhone of iPad wordt gedegradeerd tot iOS 8.3.

Als u tijdens dit proces problemen ondervindt, deel deze dan met ons. Als er een ander proces is voor het degraderen van uw iOS-apparaat, deel het dan met ons.