Hoe kan ik me uitschrijven van Google Play Music van iPhone en computer?

Google Play Music is een van de beste muziekstreamingdiensten, samen met Spotify en Apple Music. Door middel van het abonnementsplan, biedt het on-demand streaming van elk nummer uit de enorme bibliotheek van miljoenen nummers. Maar wat als je het niet meer leuk vindt, hoe zou je dan je Google Play Music-abonnement van je iPhone en computer opzeggen?

In tegenstelling tot de Google Play Music for Android app, kunt u zich met zijn iPhone-tegenhanger niet direct afmelden voor de app (voorlopig althans). Daarom moet u naar uw Google Play Music-account op het web gaan om u af te melden – dat is de juiste manier om het te doen!

>

Afmelden van Google Music op iPhone en Computer

Je zou het moeten weten:

  • Zelfs nadat u uw abonnement heeft opgezegd, mag u het tot het einde van de factureringsperiode gebruiken.
  • Zodra de factureringsperiode is afgelopen en uw abonnement is geannuleerd, hebt u geen toegang meer tot de muziek die u naar uw toestel hebt gedownload of tot de afspeellijsten die u hebt gemaakt.
  • U moet zich opnieuw abonneren om toegang te krijgen tot uw radiostations, afspeellijsten en muziek die u hebt geüpload.
  • In het geval dat uw abonnement wordt geannuleerd als gevolg van een verlaging van de betaling, zult u geen toegang hebben tot de inhoud van uw abonnement.
  • Nadat u uw abonnement hebt opgezegd als u zich aansluit bij een gezinsmuziekplan, schakelt Google Play Music u aan het einde van uw factureringsperiode over naar het gezinsplan.

Stap 1. Open een willekeurige webbrowser op uw iOS-apparaat of computer en ga naar play.google.comstoreaccount .

Stap 2. Dan moet u klikken op Account.

>Stap 3. Klik nu op Uitschrijven, die zich bevindt in de Abonnementen sectie .

>Fase 4. Klik op Afmelden .

>Stap 5. Klik ten slotte op .

>

Einde

Spotify is momenteel de meest populaire muziekstreamingdienst met meer dan 40 miljoen gebruikers. Met meer dan 20 miljoen gebruikers haalt Apple Music zijn achterstand snel in en zou het in de toekomst Spotify kunnen overnemen. Wat is je favoriete muziekservice en waarom? Laat ons dat weten in de commentaren hieronder.

Wil graag even kijken:

  • Apple Musics beste alternatieven voor iPhone en iPad
  • Het verwijderen van Apple Music uit iTunes op Mac en Windows PC
  • Wil je betere aanbevelingen voor Apple Music op Apple TV? Bekijk deze tips
  • Hoe krijg je overal toegang tot je Apple Music afspeellijsten
  • ?

Om meer nuttige publicaties te lezen, download onze applicatie en blijf met ons verbonden via