Het vermijden van iMessage-levering aan iPad en Mac (of andere apparaten)

IMessage ontworpen door Apple om perfect te zijn op al uw apparaten. Daarom kun je iMessages versturen en ontvangen vanaf je iPhone, iPad, iPod touch en Mac.

Maar wat als je wilt voorkomen dat iMessage naar je iPad of Mac gaat? Wat als je iMessages wilt beperken tot alleen de iPhone? Dit is niet zon populair geval (omdat de vloeibaarheid en de compatibiliteit van iMessage met andere apparaten een belangrijke functie is), maar als je wilt voorkomen dat iMessages naar je iPad (of andere apparaten) gaan, volgen hier enkele tips.

Voorkomen dat iMessages naar iPad en andere apparaten gaan

Schakel iMessage uit

Een van de eenvoudigste manieren om te voorkomen dat iMessages naar je iPad of Mac worden verzonden, is door de iMessage-schakelaar uit te schakelen. Als je iMessage op een apparaat uitschakelt, wordt iMessage alleen op dat apparaat uitgeschakeld.

Om iMessage te deactiveren:

Stap 1. Ga naar Instellingen † Tik op Berichten.

>

Stap 2. Schakel de schakelaar voor iMessage uit.

Dit> Verzenden en ontvangen aanpassen

Er is nog een optie die voorkomt dat uw Apple ID wordt gekoppeld aan uw iMessage-account. Als je dit doet, zorg je ervoor dat er geen iMessages worden verzonden naar apparaten waarbij de Apple ID als iMessage-ontvanger fungeert.

Verzenden en ontvangen op uw iPhone instellen

Stap 1. Ga naar Instellingen † Open berichten.

>Stap 2. Raak Verzenden en ontvangen aan.

>Stap 3. Raak nu de e-mail-ID aan onder het label “Kan worden bereikt door iMessage At” tot overschrijven van je selectie.

Zorg> Dat is het, maatje!

Deel uw commentaar met ons in het commentaar hieronder. Houd contact met ons op