Een aangepast trillingspatroon maken en instellen op de iPhone met iOS 9

Iedereen is zich bewust van het instellen van verschillende beltonen voor verschillende contacten. Maar er zijn momenten dat je gewoon geen ringtone kunt horen. Bijvoorbeeld als u in druk verkeer of in een vergadering zit en uw iPhone in de trilstand staat. Aangepaste ringtones zullen in geen van de bovenstaande gevallen helpen.

Dit is het moment waarop de trilling je waarschuwt als iemand belt. Je zult naar je iPhone moeten kijken om te zien wie er belt. In sommige situaties is het niet mogelijk om je iPhone uit je zak te halen, zeker niet als je voor je baas staat!

>

De oplossing voor dit probleem is het vaststellen van een aangepast trillingspatroon en dit toe te wijzen aan een contact. Daarom, wanneer een persoon u belt, zal uw iPhone trillen met hun aangepaste patroon en u zult weten wie er belt zonder uw iPhone uit te schakelen. Zie de onderstaande handleiding voor het instellen van de aangepaste trilling.

Hoe maak je een aangepast trillingspatroon voor iPhone-contacten

Stap 1. Ga naar Instellingen † Geluiden.

>Stap 2. Speel nu Toon van genoemd gevolgd door Trilling .

>Stap 3. Raak Maak nieuwe trillingen .

>Fase 4. Volg nu door het scherm in verschillende patronen aan te raken en voel de trilling totdat je ziet dat de blauwe balk aan de onderkant volledig gevuld is.

Stap 5. Zodra de blauwe balk vol is, krijgt u de optie ” Opslaan ” rechtsboven in het scherm; tik erop om het patroon op te slaan.

>Stap 6. Geef je nieuwe patroon een naam, zodat het in de toekomst gemakkelijk te herkennen is.

Uw>

Hoe stel je aangepaste trillingen in voor iPhone-contact

Stap 1. Open de toepassing Contacten.

>Stap 2. Zoek het contact dat u wilt toewijzen aan aangepaste trillingen.

Stap 3. Speel Bewerk van bovenaf.

>Fase 4. In Vibratie , selecteer het nieuwe patroon dat je net hebt gemaakt en tik op ” Klaar “.

>Stap 5. Tik nu weer op ” Klaar ” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Voila! Uw nieuwe gepersonaliseerde vibratie is toegewezen aan het contact. Herhaal beide processen om verschillende trillingspatronen met verschillende contacten uit te lijnen.

Vond u dit advies nuttig? Deel uw opmerkingen met ons in commentaren, op