Tekstsnelkoppelingen maken en gebruiken op iPhone en iPad

Je werkt aan een belangrijk project en hebt gewoon niet veel tijd om te reageren op een lang bericht van je vriendin. Zou je geen betere manier willen hebben om snel een kort bericht te schrijven om er zeker van te zijn dat je werk niet wordt onderbroken? Ja, dat zou je zeker willen doen, zodat je geliefde een tijdige reactie krijgt. Daarom kun je op de iPhone en iPad het beste snelkoppelingen in tekst maken en gebruiken om snel een zin te schrijven.

Het duurt niet lang om de snelkoppeling naar een willekeurige zin te maken. Afhankelijk van uw behoefte kunt u zoveel snelkoppelingen maken als u wilt en ze altijd klaar houden om los te laten als u niet veel tijd hebt om van een lang gesprek te genieten. Laten we eens kijken hoe het werkt!

Gesponsorde links

>

Tekstsnelkoppelingen maken op de iPhone en iPad

Stap 1. Start de toepassing Setup op uw iOS-apparaat † Touch General .

>Stap 2. Je moet dan het toetsenbord bespelen.

Gesponsorde links

>Stap 3. Raak Tekstvervanging aan.

>Fase 4. Raak de knop “+” aan in de rechterbovenhoek van het scherm.

Gesponsorde links

>Stap 5. Schrijf nu de zin die je wilt gebruiken. Bel me later. Schrijf dan je snelkoppeling op. Bijvoorbeeld, cml. Als u klaar bent, tikt u op de knop Opslaan in de rechterbovenhoek.

>Met behulp van Text Shortcuts op de iPhone en iPad

Stap 1. Open eender welke toepassing waar u toegang hebt tot het QuickType-toetsenbord. In deze tekst zal ik de Berichtenapplicatie openen.

Gesponsorde links

Stap 2. Typ nu de snelkoppeling die je hebt gemaakt.

Stap 3. De bijbehorende zin verschijnt in de voorspellingsbalk. Raak het aan en verstuur het zoals gewoonlijk.

>Tekstsnelkoppelingen bewerken op de iPhone en iPad

Gesponsorde links

Stap 1. Open de toepassing Instellingen † Algemeen † Toetsenbord † Tekstvervanging.

Stap 2. Raak de tekstsnelkoppeling aan die u wilt bewerken.

>Stap 3. Wijzig de zinsnede en de snelkoppeling naar wens. Tik op Opslaan in de rechterbovenhoek om de wijziging te bevestigen.

Gesponsorde links

>Het verwijderen van tekstsnelkoppelingen op de iPhone en iPad

Stap 1. Open de toepassing Instellingen † Algemeen † Toetsenbord † Tekstvervanging.

Stap 2. Tik op de knop Bewerken in de linker benedenhoek van het scherm.

>Stap 3. Raak de rode knop aan vlak voor de snelkoppeling die u wilt verwijderen. Druk vervolgens op de knop Delete † Raak Klaar in de linkerbenedenhoek om te bevestigen.

>

Log uit

Maak meerdere tekstsnelkoppelingen om elk bericht op uw iOS-apparaat te versturen. Dit is erg handig, vooral als je het te druk hebt om veel tijd te besteden aan het schrijven van een lange boodschap.

Je zou echt deze even interessante publicaties willen lezen, zoals hoe je tekst kunt omzetten in emojis , hoe je het QuickType toetsenbord kunt gebruiken , hoe je het multilingüe typen kunt instellen en gebruiken en de beste applicaties voor het toetsenbord van derden voor iPhone en iPad .

Heeft u commentaar? Laat het ons weten in de commentaren en blijf met ons in contact via