Hoe maak je Dropbox-achtige koppelingen op iCloud Drive op iPhone en iPad?

We slaan allemaal belangrijke documenten op in de cloud-opslag. Sommigen kunnen Dropbox gebruiken, anderen geven de voorkeur aan iCloud. Beide zijn goed op hun eigen manier, maar als je een iPhone of iPad gebruiker bent, is iCloud veel geschikter vanwege de naadloze integratie in iOS. Het enige nadeel van iCloud is dat het geen Dropbox-achtige verbindingen heeft. Als u snel toegang wilt tot een specifiek bestand en een directe link naar dat bestand wilt hebben, biedt Dropbox een eenvoudige interface.

Aan de andere kant heeft iCloud die functionaliteit niet ingebouwd, maar is er een alternatieve oplossing om de directe link naar het bestand te krijgen. Het is helemaal niet gemakkelijk te gebruiken, maar iets is beter dan niets. Hoe dan ook, als je niet zeker weet hoe je het moet doen, controleer dan de onderstaande tutorial en volg de stappen die worden gegeven om het onder de knie te krijgen.

Hoe maak je Dropbox-achtige links op iCloud Drive

Stap 1. Start de applicatie Bestanden op uw iPhone of iPad † Tik nu op de optie iCloud-eenheid die wordt weergegeven op het startscherm van de applicatie Bestanden.

>

Stap 2. Raak de map aan die het bestand bevat waarvoor je de directe link moet kopiëren.

>Stap 3. Houd onder die map het bestand een paar seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Share van de opties.

>Fase 4. Je moet nu spelen . We gaan geen mensen toevoegen, maar het is gewoon door het kopiëren van de link naar het bestand † Op het volgende scherm, scrollen naar het einde van de beschikbare applicaties. Tik op “Link kopiëren”.

>Stap 5. Negeer op het volgende scherm het veld met de e-mailadressen of het telefoonnummer en tik op “Link kopiëren” in de rechterbovenhoek van het scherm.

>Stap 6. Nu kunt u de link delen, of u kunt deze opslaan in de Notes-applicatie of elders voor snelle toegang in de toekomst.

>

Ondertekening , ¦

De bovenstaande methode werkt goed voor bestanden, maar als je de koppelingen naar mappen wilt delen, raad ik je ten zeerste aan om Dropbox te gebruiken. De iCloud-schijf zou deze basisfunctionaliteit moeten hebben, maar misschien heeft de Apple-computer andere prioriteiten. Wat de reden ook is, de tutorial zal nuttig zijn voor mensen die vaak toegang moeten krijgen tot bepaalde bestanden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in het verkennen:

  • Fotos uploaden naar iCloud vanaf iPhone, iPad en Mac
  • Hoe kan ik e-mails van iCloud automatisch doorsturen naar een ander e-mailaccount
  • ?

  • Hoe verwijderde iCloud bestanden te herstellen op iPhone, iPad, Mac of Windows
  • Hoe schakel je de iCloud muziekbibliotheek uit op iPhone, iPad of Mac
  • ?

Kent u nog andere adviezen die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor deze publicatie? Vertel het ons in de commentaren of neem contact met ons op