Hoe maak ik een Apple ID aan zonder creditcard?

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u applicaties kunt downloaden zonder creditcardgegevens? Apple biedt een alles-in-één-account voor alle apparaten, e-mails, iCloud, om nummers, films en tv-programmas te kopen in de iTunes Store en om allerlei App Store-programmas te downloaden en te kopen op iPhone, iPod Touch, iPad of zelfs uw Mac Het is geen gedoe om een Apple ID te krijgen , maar het maken van een Apple ID zonder een creditcard of een bepaalde betaalmethode is een beetje ingewikkeld.

De methode voor het maken van een Apple ID in iTunes op je PC en iPhone, iPod Touch en iPad werkt met dezelfde truc; het enige wat je hoeft te doen is een gratis applicatie te downloaden naar je apparaat voordat je een account aanmaakt, en een Apple ID aan te maken zonder een debet- of creditcard.

Als u echter de organisator bent van een Family Sharing groep, heeft Apple altijd een betaalmethode nodig, een credit- of een debetkaart. En Apple heeft ook een betaalmethode nodig bij het aanmaken van een account voor uw kinderen.

Zo kun je gratis een Apple ID maken en onderhouden – deze methode werkt ook voor mensen die al een Apple ID hebben!

Verwante artikelen

 • Beheer uw Apple ID met behulp van het Apple ID-profiel op iPhones, iPads
 • Hoe verwijder je een Apple ID
 • Fix Uitgeschakelde Apple ID
 • Vragen en antwoorden: Uw Apple ID is uitgeschakeld, hoe u deze kunt herstellen
 • .

9 stappen voor het aanmaken van een gratis Apple ID zonder creditcard via iTunes

Als u voor de eerste keer een Apple ID instelt en geen betalingsopties wilt instellen, moet u deze stappen volgen om deze aan te maken met behulp van iTunes of een iDevice. Als u gebruik maakt van de Apple ID website, is None GEEN betalingsoptie.

1: Open iTunes op uw computer en ga naar de iTunes Store

.

Zorg ervoor dat je in de iTunes Store in het land waar je woont bent door de vlag in de rechterbenedenhoek van het venster te bevestigen. Als het niet de vlag is van het land waar u woont, klik dan op die vlag en werk hem bij naar uw huidige land.

Klik dan in de linkerbovenhoek (het kan eruit zien als drie puntjes in de linkerhoek) en selecteer Films, TV Shows (of Applicaties en iBooks als het compatibel is met uw versie van iTunes)

2:>

Download iets gratis, zoals een liedje. Wanneer u een gratis item vindt, klikt u op de knop Krijgen. Wanneer de winkel u vraagt om in te loggen met een Apple ID, klikt u op Apple ID aanmaken .

3:>

Volg de instructies op het scherm om uw gratis Apple ID te krijgen

.

4: klik op Ga door

5:>

Zorg ervoor dat u het vakje onderaan de pagina aanvinkt en klik op OK

>6: Zodra je op de ACCEPT knop drukt, zie je een formulier om een Apple ID aan te maken

Hier moet u al uw gegevens toevoegen. Voer uw e-mail en het wachtwoord dat u wilt gebruiken met de Apple ID in. Zorg ervoor dat het wachtwoord veilig genoeg is; gebruik hoofdletters, cijfers en speciale tekens om een perfecte identificatie te maken.

Wij raden u ten zeerste aan uw e-mail en wachtwoord op een vel papier te noteren en op een nuttige plaats te bewaren. Als je deze e-mail vergeet en je iPhone reset, zit je vast op het iCloud-scherm en kun je er niet omheen.

U moet ook drie beveiligingsvragen instellen om een extra beschermingslaag op uw Apple ID aan te brengen. Vul onderaan de pagina uw geboortedatum in en klik op Ga verder.

7:>

Klik Geen onder Betaalmethode, voer uw adres in en klik Maak Apple ID

aan.

>8: Dat is het! Je hebt een Apple ID aangemaakt zonder creditcard, het enige wat je hoeft te doen is deze account te verifiëren

.

Ga hiervoor naar uw e-mail en volg de instructies op het scherm om uw e-mail te bevestigen.

9:>

Deze methode werkt perfect op alle apparaten, van Windows PC, Mac tot iPhone, iPod Touch en iPad. Als u het op iDevices gebruikt, ga dan naar de App Store en open een App Store applicatie op uw iPhone. Tik nu op om de ID op je iPhone, iPod Touch en iPad te installeren.

Heb je de verificatiemail niet ontvangen?

Als u de verificatiemail niet hebt ontvangen, zoek en vind dan een e-mail van Apple – controleer ook uw spam- of junkmap! Als u het opnieuw moet verzenden, probeer dan in te loggen op uw Apple ID-accountpagina met die Apple ID en druk op Opnieuw verzenden naast het e-mailadres dat u moet controleren. Apple moet een andere verificatiemail naar dat adres sturen.

Als het ingevoerde e-mailadres onjuist is, moet u het bijwerken en zal Apple een andere verificatie-e-mail sturen.

Gebruikt u iTunes op Windows?

Volg dezelfde stappen als hierboven beschreven: zoek een gratis item in de iTunes Store, probeer het te downloaden en volg de instructies op het scherm om een nieuwe Apple ID aan te maken.

Maak een niet-credit card Apple ID aan op een iPhone, iPad of iPod Touch

 1. Open de App Store-applicatie, de iTunes Store-applicatie of de iBooks-applicatie
 2. .

 3. Kies een vrije toepassing, liedje, video of boek
 4. Raak + GET aan zijde van het element en raak opnieuw
 5. aan.

 6. Wanneer u wordt gevraagd om in te loggen met een Apple ID, tik dan op Nieuwe Apple ID aanmaken
 7. .

 8. Volg de instructies
 9. Kies Geen
 10. wanneer>Nadat u een nieuwe Apple ID hebt ingesteld, moet u deze per e-mail controleren. Verificatie is vereist voordat u het kunt gebruiken

Ziet u er geen als betaalmiddel?

Er zijn verschillende redenen waarom None niet als optie is opgenomen, van abonnementen tot schulden en uitstaande betalingen aan Apple en haar iTunes en App Stores. Als u geen optie kunt krijgen, zie dan ons gedetailleerde artikel over het waarom en de stappen die u moet nemen om deze optie te krijgen.

Heb je al een Apple ID? Geen probleem!

Het enige wat je hoeft te doen is de betaalmethode voor je bestaande Apple ID te verwijderen nadat je je hebt aangemeld bij de iTunes Store, App Store of iBooks Store. Op dat moment wordt u slechts om één betaalmethode gevraagd wanneer u een aankoop probeert te doen.

Verwijder betalingsinformatie van uw Apple ID op iPhone en iPad

 1. Raak aan. Voer uw Apple ID-wachtwoord in als daarom wordt gevraagd
  1. Als je Family Sharing gebruikt, kan alleen de familie organisator de betalingsinformatie bijwerken
  2. .

 2. Om de betaalmethode op de iPhone of een ander iDevice te wijzigen
  1. Selecteer uw huidige betaalmethode en verwijder uw gegevens. Voor iOS 10.2 en eerder, om uw betaalmethode te verwijderen, selecteert u Geen
  2. .

  3. Raak Save of Ready
  4. aan.

Verwijder betalingsinformatie van uw Apple ID op Mac of PC

 1. Open iTunes
 2. Kies account; Bekijk mijn account
  1. Voer het Apple ID wachtwoord in
 3. Selecteer View Account
 4. Om de betaalmethode uit iTunes te verwijderen
  1. Klik op Betalingstype ; Bewerken
  2. Alleen de familie organisator kan de betalingsinformatie bewerken
  3. Selecteer Geen om de betalingsmethode te verwijderen.
 5. Speel>

Gerelateerde artikelen:

 • Account>
 • Geen>
 • >te voltooien.
 • Kunnen>
 • Hoe>
 • Beheer>
 • Wat>
 • Hoe>