Hoe maak je een collage van je 9 beste Instagram-publicaties op de iPhone?

Als u bij deze publicatie bent aangekomen, bent u waarschijnlijk nog steeds nostalgisch naar 2018 en wilt u uw gedenkwaardige Instagram-herinneringen herbeleven – en wat is een betere manier om die herinneringen te verlevendigen dan door het maken en delen van een mooie collage van uw 9 beste Instagram-publicaties!

Houd er rekening mee dat u met Instagram niet het raster van uw meest geliefde afbeeldingen of videos kunt maken. Het is een trend die is gegaan virale vanwege een aantal derde partij toepassingen zoals Top 9 en Best Nine , Best 9 voor Instagram . ze hebben een soort van Instagram charmeurs! Zonder al te veel lawaai te maken, laten we aan de slag gaan!

Hoe maak je een collage van je 9 beste Instagram-postings op de iPhone

en hoe deel je die?

We hebben de Top 9 betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker gevonden. Dus, laten we deze applicatie gebruiken in deze tutorial. Het is gratis beschikbaar en is compatibel met iPhone, iPad en iPod met iOS 11 of hoger.

Stap 1. Download eerst Top 9 naar uw iOS-apparaat, voer het uit en selecteer de meldingsvoorkeur.

>Stap 2. Voer nu uw Instagram-gebruikersnaam in en tik op Doorgaan † Vervolgens moet u uw e-mailadres invoeren dat gekoppeld is aan de account † Tik op Zoek in Mijn Top Negen.

>Stap 3. Op het volgende scherm zal de toepassing uw negen favoriete beelden weergeven † Raak Opslaan zonder watermerk ( Opmerking: U kunt ook uw negen beste Instagram-videos krijgen. Zie hieronder voor deze optie). † Nu heeft u de mogelijkheid om het watermerk te verwijderen, maar om dit te doen, moet u $1,99 uitgeven. Als het watermerk je niet kan schelen, tik dan op Save met een watermerk.

>Fase 4. Geef de applicatie nu toegang tot de applicatie Fotos om uw fotos op te slaan in de Camerarol. Raak Oké, ik heb het! Raak in het pop-up venster vervolgens OK aan.

>Stap 5. Open vervolgens de Camerarol en ga naar het raster † Raak de Deelknop aan en zet deze op de sociale netwerkplatformen.

Daar>

Aan u ? ¦

Zo kun je een aantal van je herinneringen aan Insta tot leven brengen. Persoonlijk; ik vind dit idee erg leuk en zou graag uw feedback willen krijgen in de commentaren hieronder.

U wenst hieronder een kijkje te nemen naar deze gerelateerde publicaties:

  • Het verwijderen van Instagram Phantom-meldingen op de iPhone
  • Hoe een Instagram-account permanent te verwijderen van iPhone, Android of PC
  • Hoe gebruik je Instagrams Walkie-Talkie functie om spraakberichten te versturen
  • Hoe kan ik Instagram-berichten of -verhalen op de iPhone verbergen en tegelijkertijd rekeningen bijhouden
  • ?

Wilt u dat Instagram deze functie (top 9) officieel krijgt? Leg uw mening vast in de commentaren en