Hoe maak je een enquête in iMessage Group Chat op iPhone en iPad?

Van de vele chatprogrammas die vandaag de dag beschikbaar zijn, heeft iMessage op een iOS-apparaat zijn waarde behouden omdat gebruikers vertrouwen hebben in de privacy en veiligheid ervan. Van tijd tot tijd introduceert Apple nieuwe functies in zijn populaire iMessage. Gebruikers van groepschat hebben echter unaniem gevraagd om de functie voor het maken van enquêtes in iMessage. Hopelijk introduceert Apple deze functie in het komende iOS 13 . Tot dat moment kun je een applicatie van derden gebruiken om een enquête te maken in de iMessage-groepschat.

Het invullen van een enquête in de iMessage-groepschat is uiterst eenvoudig. Je moet een applicatie van een derde partij uit de iMessage-app store gebruiken. Wanneer je in iMessage een groep maakt, bespreken de leden veel dingen: het plannen van een film of diner, een productlanceringsdatum, meningen over een nieuw kapsel, en meer. Van serieus tot niet zo serieus, je kunt mensen vragen om te stemmen door een poll te maken in de iMessage groeps-chat op je iPhone of iPad.

Hoe maak je een enquête in de iMessage-groepschat

Aangezien de enquête-applicatie werkt in een groepschat, moet u eerst een groep aanmaken op uw iPhone of iPad. Voor dit doel hebben we een beginnersgids gemaakt voor het gebruik van iMessage-groepen op de iPhone en iPad.

Als je eenmaal een iMessage-groep hebt gemaakt, volg je deze methode om een enquête te maken.

Stap 1. Eerst moet je de Polls-applicatie downloaden naar je iMessage App Store.

Opmerking: Deze toepassing is ontwikkeld door Jeff Hanna. Als je deze applicatie niet in de resultaten vindt, kun je in de iMessage App Store zoeken naar de naam van deze ontwikkelaar.

Het downloaden van een applicatie uit de iMessage app store vereist een ander proces dan het downloaden van een applicatie uit de iPhone app store.

Tik op de Groepsnaam in iMessage † Tik op het App Store icoontje uit de lijst met icoontjes onderaan † Tik op het Zoek icoontje † Zoek enquêtes † Download.

>Stap 2. Start dan de Berichtenapplicatie en raak de naam aan van een iMessage groep die je hebt aangemaakt.

Stap 3. Open nu de Polls applicatie uit de lijst met iconen hieronder.

De>

Fase 4. Tik of schuif naar boven op de onderste helft van uw toestel.

>Stap 5. Geef een geschikte enquêtetitel.

>Stap 6. Tik op (+) voeg element toe aan voeg opties toe voor de enquête en tik vervolgens op toevoegen aan de enquête. Tik opnieuw op (+) voeg item toe om opties toe te voegen en tik op voeg toe aan de enquête.

>Stap 7. Zodra de items zijn toegevoegd, druk op de knop Maak een enquête .

Uw>een opmerking aan de enquête toevoegen.

Tik>Verzenden om deze enquête te delen in uw iMessage-groepschat.

Houd> Dat is het!

Uw stem? ¦

Andere toepassingen voor het maken van enquêtes door derden zijn beschikbaar voor iMessage. U kunt gebruik maken van Surveys van Ingolf Koch en TinyPoll van Josh Pyles. Alle groepsleden zijn verplicht de enquête-applicaties van derden te downloaden naar hun iOS-apparaten om de enquête aan te maken en eraan deel te nemen.

Gerelateerde artikelen:

  • Hoe schakel je iMessages van onbekende afzenders op de iPhone uit
  • Hoe installeer, activeer en gebruik je iMessage op iPhone en iPad
  • iMessage in afwachting van activering: hoe het probleem op te lossen op de iPhone of iPad
  • Hoe verstuur je iMessage met schermeffect op iPhone en iPad

Hebt u een enquête gemaakt op uw iPhone? Deel uw commentaar met ons op