Hoe maak je een gratis Apple Developer Account aan?

Heb je je ooit afgevraagd wat voor privileges ontwikkelaars krijgen onder de ontwikkelaarsaccount, maar verander je dan van gedachten na het lezen van een prijskaartje van $99 om het te krijgen? Dan heb ik goed nieuws voor je. U kunt gratis een Apple ontwikkelaarsaccount hebben, met basisrechten natuurlijk. Nou, iets is beter dan niets.

Het basis-ontwikkelaarsaccount is niet echt een professioneel account, het geeft je gewoon toegang tot ontwikkelaarsforums, het testen van beta-updates die door Apple zijn uitgebracht en een paar andere dingen. Als u echter geïnteresseerd bent in het hebben van een Apple ontwikkelaarsaccount, lees dan de onderstaande stappen.

>

Hoe maak je een gratis Apple Developer Account aan

Stap 1. De basisvereiste is dat je een Apple ID hebt. Als je er geen hebt, maak er dan een van hier. Als u al een Apple ID heeft, ga dan naar stap 2.

Stap 2. Ga na het verkrijgen van uw Apple ID naar het Apple Developer Membership Center en log in met uw Apple ID en wachtwoord.

>Stap 3. Op de volgende pagina wordt u gevraagd de vermelding te lezen en een vakje aan te vinken om aan te geven dat u akkoord gaat.

>Fase 4. Na acceptatie van de registratie, start Xcode op je Mac.

Stap 5. Klik in Xcode op Voorkeuren .

>Stap 6. Klik op Kralen .

>Stap 7. Klik nu op het pictogram ” + ” om de Apple ID in Xcode toe te voegen. Voer nu uw Apple ID en wachtwoord in.

Dat>

Wat doet u met uw Apple ontwikkelaarsaccount? Bètas testen of programmas implementeren? Deel het met ons in het commentaar of in