Hoe maak je een multimediaal digitaal visitekaartje op de iPhone en iPad?

Een digitaal visitekaartje is een must, vooral als u uw contactpersoon gemakkelijk wilt delen en uw merk effectiever wilt promoten. De sleutel tot het ontwikkelen van een groot persoonlijk netwerk is het intelligent beheren van uw contacten. Hoewel er verschillende applicaties zijn waarmee u digitale visitekaartjes op uw iPhone kunt maken, onderscheidt Switchit zich van de rest.

Switchit , de applicatie voor het delen van contacten en persoonlijke netwerkmanagers voor de iPhone, is wat je nodig hebt om een prachtig visitekaartje te maken om je merk op een naadloze manier te promoten. Het beste aan deze applicatie is dat u er videobeelden aan kunt bevestigen op uw visitekaartje. Het toevoegen van een opvallende clip of een aantrekkelijke foto voegt meer waarde toe aan uw merkprofiel. Om uw kaart een aantrekkelijk uiterlijk te geven, kunt u ook een goed thema toevoegen. Averigüemos hoe u het op de juiste manier doet!

>

Hoe maak je een digitaal visitekaartje met Switchit en iPhone en iPad

Stap 1. Start de toepassing Schakel over op uw iOS-apparaat.

Stap 2. Raak vervolgens het tabblad aan en voeg kaarten toe aan de onderkant.

>Stap 3. Voer nu de naam van uw nieuwe kaart in en tik op .

>Fase 4. U moet dan titel, bedrijf, telefoon, e-mail, webadres, adres toevoegen. Voeg ook uw sociale account link toe. Op dit moment kunt u met de applicatie koppelingen toevoegen van maximaal 15 sociale netwerkaccounts zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, etc.

>Stap 5. U kunt dan uw videobeeld uploaden en zelfs uw visitekaartje aanpassen met een coole themakleur.

  • Om videos te uploaden, tikt u op het tabblad Videos uploaden . Dan moet u de video uit de galerij kiezen of een nieuwe video maken. In deze test zal ik videos uit mijn galerij uploaden. Tik op kiezen uit de galerij. Tik vervolgens op Kies in de rechterbenedenhoek.

  • Om>Laadt u de afbeelding in de rechterbenedenhoek. Maak dan een foto of kies uit de galerij. Ik ga een goede foto maken. Tik op Maak een camerafoto. Leg dan de foto vast zoals gewoonlijk. Raak dan de foto onderaan aan.

  • Om>Themas onderaan aan. Kies dan de kleur van uw favoriete thema.

>Preview onderaan aan.

Om uw visitekaartje te delen, gaat u naar het startscherm van de applicatie, voert u het telefoonnummer in en verstuurt u het.

Einde

Wat vindt u van Switchit? Gaat u met deze applicatie een indrukwekkend visitekaartje voor uw merk maken? Laat ons uw waardevolle feedback weten in de commentaren.

Wat deze applicatie voor het delen van contacten voor mij zo geweldig maakt, is de mogelijkheid om een digitale kaart met video te maken die direct effect heeft. Het stelt u ook in staat om de link naar meerdere sociale netwerkaccounts toe te voegen aan uw kaart.

Misschien wil je het zien:

  • De beste toepassingen voor visitekaartlezers
  • De beste toepassingen voor visitekaartscanners
  • De beste QR-code scanner applicaties
  • De beste iPhone-contactbeheerapplicaties

Om meer nuttige artikelen te lezen, download onze applicatie en blijf met ons verbonden via