Hoe maak je een High Sierra USB macOS installatieprogramma?

Wil je het installeren van MacOS 10.13 High Sierra Beta op je Mac schoonmaken? Eerst moet u een USB macOS 10.13 High Sierra installatieprogramma maken om het proces eenvoudig te kunnen voltooien. Met de USB-bootloader-installatieschijf kunt u eenvoudig de nieuwste versie van macOS downloaden naar meerdere apparaten; zonder dat u het bèta-profiel opnieuw hoeft te downloaden.

Zorg ervoor dat u een USB-stick van minstens 8 GB hebt voordat u het proces doorloopt. Als je belangrijke bestanden op de schijf hebt, verwijder ze dan, want ze zullen volledig worden verwijderd. Genoeg geroddel? Laten we het proces doornemen!

>

Hoe maak je een MacOS USB Boot Drive 10.13 High Sierra Beta

Stap 1. Download eerst de High Sierra Beta installer en sla deze op in uw Applications map .

.

Zorg ervoor dat u de standaardnaam ” Installeer MacOS 10.13 Beta ” niet verandert.

Stap 2. U moet dan uw 8GB USB-stick plaatsen. Zorg ervoor dat u alle belangrijke bestanden die u op de schijf hebt opgeslagen, opslaat voordat u deze wist. Om de zaken te vereenvoudigen, noem het station USB als USB.

Stap 3. Nu moet u het venster Terminal openen. Plak vervolgens het volgende commando om de Beta-installer naar de USB te verplaatsen en deze bootable te maken:

sudo ApplicatiesInstalleer macOS 10.13 Beta.appContentsResourcescreateinstallmedia –volume VolumesUSB -applicatiepad ApplicatiesInstalleer macOS 10.13 Beta.app –geeninteractie

>Opmerking: Door als u de naam van de High Sierra installer of de USB-stick hebt gewijzigd, moet u het commando bewerken. Op dezelfde manier, als u de bèta-installatie van Applicaties hebt verplaatst, bewerkt u de opdracht om de huidige locatie weer te geven.

Fase 4. Wanneer daarom wordt gevraagd, moet u het wachtwoord voor uw account invoeren.

De USB-stick verdwijnt nu van het bureaublad en de terminal toont de voortgang.

Wanneer de bestanden zijn gekopieerd en het station klaar is om te worden opgestart, wordt het station weer op het bureaublad weergegeven. De terminal zal dan bevestigen dat het proces is voltooid.

Gebruik van de High Sierra USB MacOS Installer

Stap 1. Om het USB-installatieprogramma te gebruiken, moet u uw Mac starten terwijl u de Alt-optietoets ingedrukt houdt.

.

Stap 2. Selecteer vervolgens de schijf met de naam Install MacOS 10.13 Beta.

De Mac zal nu opstarten in het 10.13 High Sierra Beta MacOS installatiescherm.

>

Log uit

Wat is uw mening over Hoge Sierra macaos? Heeft het zijn zuurtest doorstaan? Het zou geweldig zijn om uw mening te geven in de opmerkingen hieronder.

Zou je graag een kijkje nemen naar

  • Hoe schakel je Type naar Siri op Mac in
  • Hoe de Siri in te schakelen in iOS 11

Om meer nuttige gidsen met betrekking tot de Hoge Sierra te lezen, download onze applicatie en blijf verbonden bij