Hoe maak je je eigen geo-filters voor Snapchat?

Snapchat heeft een compleet nieuwe webtool gelanceerd waarmee u op verzoek uw eigen aangepaste geofilters kunt maken. Beter nog, u kunt het doen met behulp van uw eigen pre-made graphics of sjablonen die slechts $ 5 zou kosten (de initiële prijs varieert afhankelijk van de locatie en het tijdstip) voor een gedenkwaardig feestje. Bovendien heeft u geen beeldbewerkingssoftware nodig om dingen voor elkaar te krijgen.

Na het publiceren van uw creatie, zullen gasten het tegenkomen tijdens het plaatsen van hun add-on tijdens het evenement. U kunt een On-Demand Geo-Filter activeren voor maximaal 30 dagen of zelfs een uur, afhankelijk van uw behoeften.

>

Dingen die je moet weten:

  • Zorg ervoor dat het ontwerp van uw Geofilter optimaal voldoet aan de Snapchat-richtlijnen.
  • Voordat u uw eigen GeoFilter publiceert, moet u een tijd selecteren en een geofence instellen waar deze wordt weergegeven. Het wordt aanbevolen dat u Snapchat ten minste één werkdag de tijd geeft om uw inzending te beoordelen.
  • Laat minstens één werkdag toe voor Snapchat om het te beoordelen en goed te keuren.

Persoonlijke versus commerciële geofilters

Persoonlijke geofilters zijn ontworpen om uw eigen aangepaste evenementen en locaties te promoten. Ze kunnen geweldig zijn voor bruiloften, vergaderingen, verjaardagen en meer. Bovendien kunt u ze tot 30 dagen lang gebruiken voor privé-locaties zoals uw landhuis.

Vergeleken met Private Geofitlers bestaat Business Geofilters uit merken, logos of handelsmerken en meer. Ze kunnen geweldig zijn om uw bedrijf dynamischer te maken.

Hoe maak je je eigen geo-filters voor Snapchat

Stap 1. Open eerst een willekeurige webbrowser op uw bureaublad en ga naar snapchat.comon-demand .

Stap 2. Dan moet je klikken op Maak nu om het proces te starten.

>Stap 3. U moet nu inloggen met uw Snapchat-gebruikersnaam en wachtwoord. Zorg ervoor dat u het vakje “Ik ben geen robot” aanvinkt en klik op Login om verder te gaan.

(Als u uw Snapchat-account hebt beveiligd met twee-factor-authenticatie, moet u een unieke code invoeren om het te authenticeren).

Fase 4. Klik op het tabblad Design aan de rechterkant en kies vervolgens uw type geofilter om verder te gaan.

>Stap 5. Klik op uw favoriete categorieën, zoals verjaardagen, feesten of bruiloften .

Cool!>

Als>

Stap 6. Als je de filter naar wens hebt ontworpen, klik je op Volgende .

Stap 7. Selecteer uw tijdsbestek, voeg de begin- en einddatum en de tijden voor de filter toe en klik op volgende. Zorg er dan voor dat u een geofenced gebied kiest tussen 20.000 en 5.000.000 vierkante meter, aangezien het filter voor anderen zal verschijnen om te gebruiken.

>

Het is het beste om een geogrid te tekenen die uw favoriete locatie en een gebied daarbuiten kan bedekken.

>Stap 8. Bevestig ten slotte de actie en geniet van uw filters.

>Hoe kunt u uw geofiltermetingen op verzoek bekijken

Stap 1. Ga naar de Snapchat-website om de gegevens van uw On-Demand Geofilter te bekijken.

Stap 2. U moet dan inloggen op uw account.

Stap 3. Klik op uw accountnaam in de rechterbovenhoek.

Fase 4. Selecteer Mijn geofilters en kies de filter.

Stap 5. Scroll naar beneden om je metriek te zien, zoals het aantal keren dat een Snapchatter een Snap met zijn Geofilter in een verhaal zag.

Overigens verschijnt de afleverstatus in Under Review als de zending nog niet is beoordeeld. Zodra dit is gedaan, ziet u Goedgekeurd of Afgewezen in plaats daarvan. U ontvangt ook een e-mail waarin wordt bevestigd dat uw inzending is beoordeeld.

Wat vind je van Geofilters? Zijn ze echt spannend? Leg uw mening vast in de commentaren hieronder, in

.td_uid_55_5d654f2a7c5ea_rand{min-height:0}.td_uid_56_5d654f2a7c753_rand{vertical-align:baseline}

Lees meer Snapchat How-Tos

Het wijzigen van uw Snapchat-gebruikersnaam op de iPhone

Dhvanesh AdhiyaNo doubt, Snapchat laat u toe om uw display naam te veranderen. U kunt zelfs de naam van de Snapchat display van iemand anders veranderen, maar er is geen optie voor u om te veranderen ?

Gebruik van Snapchat Babyfilter op iPhone en Android

Dhvanesh AdhiyaScarcely had het stof op de sensationele stoffen slip filter, Snapchat introduceerde een andere opvallende nieuwe toevoeging genaamd “Baby Filter”. Geen wonder, dit ? ¦

Hoe schakel je de Snapchat-locatie uit op de iPhone en Android

?

Dhvanesh AdhiyaAlhoewel ik het idee van het delen van locatie leuk vind, wil ik er volledige controle over hebben. Dus, ik ben het eens met “Snap Map” sinds ¦