Hoe maak je slimme tijdschriften op Flipboard op iPhone?

Flipboard voor iOS heeft een compleet nieuw ontwerp en een gestroomlijnde functie genaamd “Smart Magazines” in zijn nieuwste avatar. Het thema-gedeelte heeft niet alleen meer waarde toegevoegd aan de nieuwsapplicatie, maar heeft ook de gebruikerservaring verbeterd. Het meest interessante is dat Smart Magazines kunnen leren wat je graag leest en dienovereenkomstig verhalen kunnen suggereren. U hoeft uw kostbare tijd dus niet te besteden aan het zoeken naar het soort artikelen dat u graag leest.

Om te beginnen moet u slimme tijdschriften maken op basis van uw favoriete thema. Zodra u de laatste versie van Flipboard op uw iOS-apparaat hebt geïnstalleerd, zijn slechts enkele stappen nodig om uw speciale thema-gebaseerde sectie voor te bereiden – zo werkt het!

>

Hoe maak je een Smart Magazine op Flipboard op iPhone

Stap 1. Eerst moet u Flipboard updaten naar de laatste versie (4.0.1) (Ga naar App Store op uw iDevice † Updates en update het, als u dat nog niet heeft gedaan).

Stap 2. Start dan Flipboard op uw iOS-apparaat. Het nieuwe ontwerp zal u verwelkomen. Schuif nu naar links vanaf de rechterzijde of tik op Start .

>

Stap 3. U moet dan de onderwerpen uit de beschikbare opties selecteren of de naam van het onderwerp dat u interesseert opschrijven. In deze test kies ik Technologie † Als je het thema hebt gekozen, moet je het aanpassen. De nieuwsapplicatie zal meer verhalen uit het betreffende onderwerp laten zien. Kies het type verhaal dat u wilt lezen. U kunt ook zoeken naar het type verhaal dat u wilt volgen† Druk op Klaar in de rechter benedenhoek om te bevestigen.

Wacht> Dat is het! Als u een ander tijdschrift over een ander onderwerp wilt maken, schuif dan uw vinger van links naar rechts en volg dezelfde stappen als hierboven vermeld.

De basislijn

Ik ben erg blij om deze welkome verandering op Flipboard te zien. Eerlijk gezegd wilde ik dit soort fundamentele herzieningen in deze applicatie al heel lang, net als veel gebruikers. Wat is uw mening over het nieuwe ontwerp van Flipboard en Smart Magazines?

Deel uw mening in de commentaren en blijf met ons verbonden via