Hoe schakel je Siri suggesties uit voor specifieke applicaties op iOS 12 op iPhone of iPad

Siri volgt al uw activiteiten en biedt suggesties voor toepassingen, zoeken en matchen. Als gevolg daarvan kunt u snel toegang krijgen tot belangrijke informatie, slimme snelkoppelingen krijgen om herhaalde taken sneller uit te voeren, en meer. Het kan echter zijn dat sommigen van u dit te veel vinden en daarom Siri-specifieke suggesties willen uitschakelen of Siri-suggesties volledig willen uitschakelen in iOS 12.

Gelukkig geeft iOS je de vrijheid om Siri-suggesties op je iPhone te bedienen. Afhankelijk van uw behoefte kunt u suggesties voor het zoeken, bladeren en zelfs op het vergrendelscherm uitschakelen. Nog beter, als u slechts een paar individuele toepassingen wilt beperken, is er ook een optie om dat te doen. Ik zal je laten zien hoe het werkt.

Hoe schakel je Siri suggesties uit voor individuele iPhone en iPad applicaties op iOS 12

Stap 1. Start de toepassing Setup op uw iOS-apparaat † Tik nu op Siri en zoek.

>Stap 2. Vervolgens scrollt naar beneden en tikt op de specifieke toepassing welke informatie je niet wilt laten zien in de zoekopdracht of de zoekopdracht.

>Stap 3. Schakel ten slotte de schakelaar naast Siri en Hints uit. Zorg er ook voor dat u de schakelaar naast Toon toepassing uitzet.

>

Vanaf nu is er geen mogelijkheid meer om Siri Shortcuts suggesties te verwijderen of te wissen. Als u echter besloten heeft om ze weg te houden of ze gewoon niet nuttig vindt, kunt u ervoor kiezen om Siri Suggestions volledig uit te schakelen op uw iOS-apparaat.

Hoe schakel je Siri suggesties uit voor alle toepassingen

Stap 1. Open de toepassing Instellingen op uw iOS-apparaat † Raak Siri aan en zoek.

>Stap 2. Onder Siri suggesties, moet je de schakelaars uitzetten voor:

  • Zoek suggesties
  • Suggesties in Look Up
  • Suggesties op het vergrendelscherm

>

Je hebt de virtuele assistent beperkt in het aanbieden van tickets. Als u later van gedachten verandert, hoeft u alleen maar terug te gaan naar dezelfde configuratie en de hendels te activeren.

Video: Hoe schakel je Siri suggesties in iOS 12

uit?

Afwerking ? Β¦

Eerlijk gezegd vind ik deze functie zeer nuttig, omdat het me helpt om snel toegang te krijgen tot essentiΓ«le informatie. Maar, nogmaals, het hangt allemaal af van je voorkeur. En als u een extra bescherming wilt bieden aan uw privacy, heeft u de gewenste vrijheid om uw eigen weg te kiezen.

Bekijk ook deze publicaties:

  • Hoe gebruik je Siri snelkoppelingen in iOS 12 op iPhone en iPad
  • De beste iOS 12 Siri-snelkoppelingen voor iPhone en iPad
  • Hoe kan ik wachtwoorden bekijken die zijn opgeslagen met Siri in iOS 12 en Mojave macOS
  • ?

  • Beste Siri-snelkoppelingen voor iPhone en iPad

Wat vind je van Siri? Is het onlangs echt verbeterd om functioneel te zijn? Voel je vrij om je twee centen te schieten. Volg ons op Twitter ,