Hoe stel je een slaaptimer in op iPhone, iPad en iPod touch?

Een paar dagen geleden bladerde ik door de paginas van een beroemd gezondheidsmagazine en zag meteen een artikel dat zei: “Luisteren naar muziek vlak voordat je gaat slapen is een echt ontspannende en plezierige gewoonte”. Ik luister zelfs graag naar muziek voor het slapen gaan, maar die slaap wordt vaak verstoord; als ik op moet staan om mijn afspeellijst op mijn iPhone te stoppen.

Ook al is de iPhone binnen handbereik, wie houdt er nu van dromen te verstoren? Ik had veel technieken geprobeerd om niet uit bed te komen en om te voorkomen dat de batterij van de iPhone leeg zou raken, maar het was allemaal tevergeefs.

>

Toen ik op een dag, tijdens het instellen van de wekker voor de volgende dag, vroeg in de ochtend jogging, ontdekte ik iets ongelooflijks. Nu kan ik naar liedjes luisteren en zelfs in harmonie slapen.

Het instellen van een slaaptimer op de iPhone en iPad

Zodra je je favoriete nummers hoort,

Stap 1. Open de Klok applicatie.

>Stap 2. Raak de timer aan.

Stap 3. In Uren en minuten, selecteer je hoe lang je de nummers wilt afspelen.

>Fase 4. Tik op Wanneer de timer afloopt † Scroll naar het einde. Selecteer Stop het afspelen.

>Stap 5. Selecteer Stel in de rechterbovenhoek Tik Start om de timer te starten.

Dit>

Wat als je een vergadering of een dagelijkse taak op je to-do lijstje hebt staan? Daar zit ook een trucje in. Na het selecteren van Wanneer de timer eindigt, bij in plaats van stoppen met spelen, selecteert u het ALARM. Het nummer of de video, wat er ook wordt afgespeeld, zal stoppen en het alarm zal afgaan.