Taken delen met herinneringen en familie delen in iOS 8 op iPhone en iPad

De functie “family sharing” in iOS 8 wordt geleverd met de “share calendar” functie. Maar dan zijn de meeste gebruikers zich er niet van bewust dat ze niet alleen een kalender kunnen delen, maar ook taken en herinneringen met iedereen die op de “family sharing” lijst staat. U kunt eenvoudigweg herinneringen delen met een bepaalde groep, en de leden zouden die meldingen in hun gadgets hebben.

>

De gedeelde herinnering met elk lid van een groep zal aanvoelen als een geweldige functie, want door dit te doen; je maakt de taken gewoon makkelijker dan ooit. U kunt niet alleen het boodschappenlijstje delen, maar ook de dagelijkse activiteiten, enkele speciale activiteiten en vooral dingen die u herinneren aan de banen die aan iedereen zullen worden uitgedeeld. Bijvoorbeeld, als het vakantieseizoen nadert, kunt u het werk van het versieren van huizen, het meenemen van veel dingen voor uw kinderen, enz. U kunt de to-do lijst eenvoudigweg delen met de groepsleden, en zij zullen het goed maken!

Taken delen met herinneringen en familie delen op iOS 8 op iPhone en iPad

Stap 1. Start de herinneringsapplicatie op uw iPhone of iPad.

>Stap 2. In de hoofdlijstweergave zie je de optie “Familie”. Raak het aan.

>Stap 3. Tik op een willekeurige plaats op het scherm. Dit zal het toetsenbord slepen.

Fase 4. Schrijf de “herinnering” die je wilt uploaden en deel deze met je familie of groepsleden.

>Stap 5. Raak de “Terug”-toets aan om de procedure te voltooien. Als u meer opties wilt, tikt u op het “i”-pictogram.

>Stap 6. Wanneer u naar het scherm “Informatie” wordt gebracht, kunt u een “vervaldatum” of -locatie instellen.

>Stap 7. Speel “Klaar”.

Geniet ervan, je hebt wat gewicht van je schouders gehaald! Ik bedoel, nu is de taak gedeeld, en anderen zijn bereid om u te helpen! Wanneer je dit doet, wordt de Familielijst automatisch voor je gemaakt, en alle leden die je in de groep hebt opgenomen zullen deze dingen op hun iPhone en iPad hebben op het moment dat je Family Sharing inschakelt. Op die manier kunt u eenvoudig herinneringen en to-do-lijsten opstellen en delen. Dit zal ervoor zorgen dat u allen nooit belangrijke taken in uw dagelijks leven mist.