Schakelen tussen Apple Watch-programmas op watchOS 5 of eerder

Ondanks het relatief kleine scherm is het schakelen tussen de programmas in Apple Watch zeer eenvoudig. En de eer voor de vlotte overgang moet worden gegeven aan de superhandige “Dock”.

Voor degenen die niet bekend zijn, is het Dock ontworpen om multitasking op watchOS te verbeteren. Het stelt u in staat om snel toegang te krijgen tot de nieuwste applicaties of uw 10 favoriete applicaties. Afhankelijk van de manier waarop je deze slimme functie hebt aangepast, kun je door de programmas van je Apple Watch bladeren.

Hoe schakel je tussen programmas op Apple Watch met watchOS 5 of eerder

Stap 1. Eerst moet u op de zijknop van uw slimme klok drukken om het Dock weer te geven.

>Stap 2. Als je eenmaal in de modus voor het wijzigen van toepassingen bent, kun je omhoog of omlaag schuiven om door de meest recente of favoriete toepassingen te bladeren.

Als>de digitale kroon draaien om door de applicaties op de applicatieschakelaar te scrollen.

>Sticky notes:

  • Een belangrijk punt om op te merken is dat zelfs als je favorieten hebt geselecteerd, de meest recent gebruikte applicatie bovenaan zal verschijnen. watchOS doet dit zodat je gemakkelijk terug kan gaan naar de laatste openstaande applicatie.
  • Als u voor Recent hebt gekozen, verschijnen uw sollicitaties in de volgorde waarin u ze hebt gelanceerd. Daarom kunt u direct naar de laatste twee gebruikte applicaties springen, zoals ze bovenaan zouden verschijnen.

Stap 3. Raak de toepassing aan die u wilt gebruiken.

Scroll>

Zo kun je het multitasken op je slimme klok een boost geven!

Afwerking ? ¦

Voor watchOS 3, zou het indrukken van de knop aan de zijkant toegang geven tot snelcontacten. Maar de technologiegigant dacht dat multitasking een beetje meer boost nodig had in Apple Watch. Dus, hij vergrendelde de zijknop met het Dock, om de gebruikers (inclusief mij) die het op tijd vonden te bedanken.

U kunt deze publicaties ook bekijken:

  • Hoe de podcasts op Apple Watch op watchOS 5 in te stellen en te beluisteren
  • Hoe kan ik Apple Watch Series 4 met iPhone Xs, Xs Max of iPhone XR
  • koppelen?

  • Hoe gebruik je ECG in Apple Watch Series 4 buiten de VS.
  • Hoe schakel je de Crown Digital Touch Feedback in Apple Watch Series 4 uit
  • ?

Wat is uw mening over de verandering van toepassing in watchOS? Is het gemakkelijk of ingewikkeld? Deel uw gedachten in de commentaarsectie. Blijf met ons in contact via