Hoe te zoeken op het web in iOS 9 Safari op iPhone en iPad

Volgens recente statistieken is het aantal gebruikers van mobiel internet drastisch toegenomen. Het interessante is dat de trend zich nu niet beperkt tot het spelen van online games of het bekijken van videos; gebruikers zijn begonnen met het gebruik van het mobiele internet als middel om informatie en kennis te vergaren.

Er zijn duizenden, zo niet miljoenen gebruikers die hun iPhone gebruiken om op hun favoriete websites te surfen. Het grootste probleem waar je mee te maken krijgt is het zoeken naar een bepaald woord of een bepaalde zin op de website.

Safari is een van de meest gebruikte browsers op iOS. De laatste update van iOS 9 heeft een aantal belangrijke verbeteringen opgeleverd; een daarvan is het zoeken naar een bepaald woord of een bepaalde zin binnen de webpagina in de Safari-browser. Als je nog steeds op iOS 8 zit, verwijs dan naar deze release om te zoeken in Safari .

Hoe te zoeken binnen de webpagina in Safari op iPhone en iPad

Stap 1. Het eerste wat je moet doen is de Safari-toepassing starten en de gewenste URL (webadres) openen.

Stap 2. Zodra je pagina geladen is, zie je een deelknop in het onderste menu; tik daarop.

>Stap 3. Zodra u de deelknop aanraakt, verschijnen onderaan twee menuregels; schuif van rechts naar links in het onderste menu en u ziet een vergrootglasicoon; raak dat aan.

>Fase 4. Nu kun je het woord of de zin schrijven waar je naar wilt zoeken.

Als>

>Wees voorzichtig met het zoeken binnen een webpagina op iOS 9 Safari

Dat is alles voor nu!

Maak contact met ons op