Hoe maak je aangepaste “sms-berichten” voor iPhone-gesprekken

Wanneer we onderweg zijn of het te druk hebben om het gesprek aan te nemen, geven de meesten van ons er de voorkeur aan om te reageren met een kant-en-klaar bericht op de iPhone. Dit wordt gedaan zodat de beller weet dat we de oproep niet kunnen aannemen en dat we op het juiste moment zullen reageren.

Hoewel iOS meerdere voorgedefinieerde opties biedt om te antwoorden, kunt u ervoor kiezen om aangepaste “Reply by text”-berichten op uw iPhone te maken voor verdere aanpassing. Ik bedoel, u kunt een beetje meer professionele tekst schrijven om naar uw klant te sturen of een geweldige boodschap maken om te antwoorden aan uw vrienden of geliefden. Laten we de snelle stappen nemen!

Hoe voeg je een aangepast bericht toe voor “Reply by text” op de iPhone

Stap 1. Start de configuratietoepassing op uw iPhone.

>

Stap 2. Scroll nu naar beneden en tik op Telefoon.

>Stap 3. Raak dan aan Reageer met tekst.

>Fase 4. Je moet dan het gepersonaliseerde bericht schrijven dat je wilt verzenden. Zodra u de tekst hebt ingevoerd, verlaat u de telefoontoepassing.

Vanaf>Berichten tijdens een inkomend gesprek en kies dan het bericht dat je wilt verzenden.

Als>. Dan, schrijf het bericht en verstuur het zoals gewoonlijk.

>

Afwerking ? ¦

Deze functie bestaat al lang in iOS. Daarom is de kans groot dat u uw iPhone nog steeds kunt gebruiken, zelfs als u een ouder besturingssysteem heeft.

Aangezien het volledig aanpasbaar is, hebt u de mogelijkheid om het aan te passen aan uw behoeften. Daarnaast biedt iOS ook de mogelijkheid om automatisch telefoongesprekken te beantwoorden en te wisselen tussen gesprekken. Voor het geval dat u niet gestoord wilt worden door spam, is er ook een manier om dat te doen.

U wilt ook de volgende gerelateerde artikelen bekijken:

  • Hoe maak je FaceTime-groepsgesprekken op iOS 12 op iPhone en iPad
  • Hoe neem je je iPhone gesprekken op op een Mac
  • Voer beveiligde telefoongesprekken op uw iPhone met de applicatie Signal for iPhone
  • Wisselen van mobiele audio en FaceTime gesprekken tussen iPhone en Apple Watch

Wat is de nieuwe functie die u wilt zien in de telefoontoepassing op uw iOS-apparaat? Laat ons uw naam weten en de reden waarom u deze wilt toevoegen. Om onze laatste berichten te volgen, vergeet niet onze iOS app te proberen en volg ons op Telegram , Twitter en