Hoe maak je aangepaste meldingen voor VIPs in de mailapplicatie aan?

Als je het Mailprogramma op je iOS-apparaat en Mac gebruikt, weet je al dat het een aantal uitstekende functies heeft. U kunt snel fotos of videos invoegen, fotos toevoegen aan uw berichten en natuurlijk de VIP-mailbox gebruiken.

Voor die zeer belangrijke mensen bevat de VIP-mailbox de e-mails die je van hen ontvangt. Dit maakt het gemakkelijk om uw berichten op één plaats te controleren in plaats van uw inbox te doorzoeken. Maar om die e-mails nog meer te laten opvallen, kun je de meldingen speciaal voor je VIPs aanpassen en zo.

Gerelateerd :

 • Hoe kan ik “Dit bericht heeft geen inhoud” in de mailtoepassing
 • repareren?

 • Wordt het mailprogramma altijd gedownload op de Mac? Hoe het te repareren
 • 11 tips om het meeste uit de iOS 11 mail applicatie te halen

Gepersonaliseerde meldingen voor VIPs op iOS

Je hebt een paar opties om je VIP-mails op je iPhone of iPad aan te passen. Om toegang te krijgen tot deze instellingen hoeft u alleen maar deze eenvoudige stappen te volgen.

Notificatiestijl aanpassen

 1. Open uw Instellingen en selecteer Mail .
 2. Afspelen Meldingen .
 3. Kies VIP .

Zorg er eerst voor dat u meldingen toestaat aan de bovenkant door de schuifregelaar op groen te zetten.

U>Vergrendelscherm , Meldingscentrum , Banners of kies alle drie. Direct onder die selectie kunt u kiezen tussen tijdelijke of persistente meldingen.

Pas het geluid aan

 1. Speel op hetzelfde scherm Geluiden .
 2. Selecteer Vibraties om een aangepast trillingspatroon aan uw VIPs toe te wijzen.
 3. In Waarschuwingstonen of Tonen van oproep , kies een geluid.

Wanneer>

Nu, wanneer die belangrijke e-mails aankomen, kunt u onderscheidende geluidswaarschuwingen hebben om uw visuele meldingen te vergezellen.

Gepersonaliseerde VIP-meldingen op Mac

Het instellen van aangepaste meldingen voor VIPs op een Mac is een beetje anders dan op iOS, maar nog steeds eenvoudig te doen met behulp van de regels. Op dit moment kun je geen unieke notificatiestijl voor VIPs instellen, zoals je dat wel kunt in iOS. U kunt de waarschuwingen echter op andere manieren aanpassen.

Pas>

 1. Open uw Mail applicatie , klik op Mail in de menubalk en selecteer Voorkeuren .
 2. Kies de regels
 3. Klik Regel toevoegen .
 4. Voer een Beschrijving in , bijv. VIP-waarschuwingen
 5. Laat de drop-down box indien als .
 6. Daaronder, in het drop down vakje, selecteert u afzender is VIP voor de conditie.
 7. Scroll naar beneden naar de sectie Voer de volgende acties uit en open de drop-down box Verplaats bericht . U zult veel acties zien die u kunt toepassen op uw VIPs. Hier zijn enkele voorbeelden van nuttige aanpassingen.

>Geluid afspelen : selecteer Geluid afspelen uit de lijst en kies dan een specifiek geluid in het onderstaande vakje.

Stel Kleur in : selecteer Stel Kleur in uit de lijst, bepaal of u de tekstkleur of de achtergrondkleur wilt instellen en kies vervolgens een kleur.

Bounce-icoon in het Dock : Selecteer het bounce-icoon in het Dock uit de lijst en je zult een bounce-icoon zien wanneer er een VIP-bericht binnenkomt.

U kunt al deze aanpassingsopties voor uw VIPs gebruiken. Als je er meer dan één wilt gebruiken, klik dan op de plusknop naast een van de acties die je maakt en voltooi dan de nieuwe actie.

Wanneer>op . U krijgt dan een bericht te zien waarin u wordt gevraagd of u de nieuwe regel wilt toepassen op uw bestaande e-mails. Maak uw keuze en u bent klaar!

Je kunt ditzelfde gebied bezoeken om de VIP-regels die je hebt geconfigureerd te wijzigen of te verwijderen met de knoppen Edit of Delete .

Conclusie

Het instellen van aangepaste meldingen voor je VIPs in Mail is een handige functie die je op een unieke manier laat weten wanneer die belangrijke mensen je een e-mail sturen.

Zijn er nog andere functies van de mailtoepassing die u uiterst nuttig vindt? Zo ja, laat ons weten wat ze in de commentaren hieronder staan of stuur ons een bericht op Twitter.