Hoe verwijder je alle Apple Pay-creditcards op afstand via iCloud?

Het verwijderen van een Apple Pay creditcard (op je iPhone iPad) is eenvoudig, zoals we al eerder hebben gezien. Er is ook een andere methode waarbij Apple Pay-creditcards op afstand worden verwijderd via iCloud.com. In deze publicatie wordt besproken hoe u Apple Pay-creditcards (allemaal) op afstand in één keer kunt verwijderen.

Het op afstand kunnen verwijderen van Apple Pays creditcards is belangrijk. De mogelijkheid dat uw creditcardgegevens worden gelekt is bijna nihil, zelfs als iemand toegang krijgt tot uw iPhone iPad, is een externe veegbeurt om Apple Pay-kaarten te verwijderen handig als u uw apparaat opnieuw opstart of als u de kaarten gewoon moet verwijderen. Hier is hoe je het moet doen.

>

Hoe verwijder je Apple Pay-creditcards in één keer, op afstand via iCloud

Stap 1. Open iCloud.com vanaf uw Mac en log in

.

Stap 2. Klik op het Instellingen icoon

Stap 3. In Mijn Diensten , moet je een lijst van apparaten

zien.

Fase 4. Ongeacht welk apparaat de Apple Pay-instelling heeft, moet u hieronder een Apple Pay-pictogram zien. Klik op dit apparaat.

Stap 5. Klik op * Verwijder alles ? ¦ onder de lijst met creditcards.

Stap 6. Bevestig de verwijdering en je bent klaar.

Apple Pay is ontworpen om extreem veilig te zijn, niet alleen tijdens een betaling, maar ook wanneer u een iPhone verliest. Betalingen kunnen alleen worden geautoriseerd via TouchID, dus er is bijna geen mogelijkheid dat iemand toegang heeft tot uw creditcardgegevens of deze gebruikt voor betalingen.

Echter, het verwijderen van creditcards op Apple Pay (op een iPhone iPad) is een van de eerste dingen die je moet doen voor het geval het onverwachte gebeurt.

Deze functie is ook handig wanneer u alleen Apple Pay wilt resetten of alle kaarten in één keer wilt verwijderen. U kunt niet alle kaarten in Apple Pay Passbook in één keer via uw iPhone verwijderen. U zult de bovengenoemde methode moeten volgen.