Hoe kan ik automatische abonnementen op iTunes magazine opzeggen?

De kans is groot dat je, als je dit artikel leest, hebt nagedacht over het opzeggen van een aantal van je tijdschriftabonnementen met iTunes, maar nooit hebt gedaan of dacht dat je in staat zou zijn om eerdere nummers in te halen tijdens de feestdagen. De meesten van ons hebben deze abonnementen en zijn een beetje geïrriteerd als we de e-mail van Apple zien waarin wordt aangekondigd dat het automatische abonnement is genomen en ten laste van onze account is gebracht.

Dit kunnen uw Apple muzieklidmaatschap, krantenabonnementen, tijdschriftabonnementen of andere online lidmaatschappen zijn die automatisch worden verlengd.

Als de feestdagen zijn gekomen en gegaan en je hebt nog steeds niet je vroegere problemen ingehaald, dan zijn hier vijf eenvoudige en gemakkelijke stappen die je kunt nemen om ze te annuleren en je geld te besparen in de toekomst.

Stap 1. Tik op uw startscherm op Instellingen, gevolgd door iTunes en App Store . Als u de App Store en iTunes niet ziet in uw instellingen, kunt u beperkingen hebben ingeschakeld en moet u de beperkingen wijzigen door naar Settings te gaan.

>

Stap 2. Tik op het volgende scherm op uw Apple ID, gevolgd door “Bekijk Apple ID”. Voer uw gegevens in op het volgende scherm.

>

Stap 3. Scroll naar beneden om SUBSCRIPTIES te vinden en tik dan op Beheren onder de knop.

>Stap 4. Dit geeft alle actieve abonnementen weer die je hebt en je kunt de tijdschriften aanraken waarvoor je de instelling voor automatische verlenging wilt uitschakelen.

>Stap 5 Schuif de automatische verlenging uit en bevestig op het volgende scherm.

Als>

Als u geen abonnement ziet in iTunes en u wordt nog steeds in rekening gebracht, controleer dan of u bent ingelogd met de juiste Apple ID. Er is ook een mogelijkheid dat u zich rechtstreeks bij de provider heeft geabonneerd en niet via iTunes. In dit geval dient u rechtstreeks contact op te nemen met de uitgever van de inhoud of de applicatieontwikkelaar om uw abonnement op te zeggen.

iOS 12.1.4 iOS 12.2 Abonnementen eenvoudig beheren

Als u gebruik maakt van de nieuwe iOS 12.1.4 en hoger, kunt u een paar stappen opslaan door direct toegang te krijgen tot ˜Administrar-abonnementen ?

Voor het eerst gezien door Federico Viticci in Macstories, is dit een eenvoudigere manier om direct toegang te krijgen tot al uw abonnementen op uw iPhone.

Vergeet>

We weten dat dit een basisadvies is, maar in de geest van de Lenteschoonmaak dacht ik dat het een goede recensie zou zijn om je abonnementen opnieuw te bekijken in de automatische vernieuwingsmodus en gewoon de abonnementen die je liefhebt en regelmatig leest te bewaren.

Laat ons via de commentaren weten of u nog ander advies heeft voor het beheer van deze abonnementen op regelmatige basis.