Hoe u automatische oproepen en spam op uw iPhone kunt vermijden

Het is die tijd van het jaar! Uw iPhone kan gewoon niet stoppen met het doorgeven van de ongewenste telefoontjes die u een luxe Caribische vakantie beloven tegen een betaalbare prijs. Sommige ifolks die zich hebben aangemeld voor het Do Not Call register klagen nog steeds over deze vervelende automatische oproepen en ongewenste spam.

Als u regelmatig last heeft van ongewenste leveranciers, kunt u een applicatie gebruiken die u gemoedsrust geeft.

Met iOS 10 heeft Apple een aantal functies toegevoegd om te helpen spam te voorkomen. Deze functies omvatten de integratie van Siri om inkomende gesprekken aan te kondigen, zodat u kunt weten wie er belt voordat u uw iPhone opneemt om de gesprekken te beantwoorden.

Bron:>Net als bij vorige versies van iOS kunt u deze spammers altijd blokkeren door ze in de geblokkeerde contactlijst te plaatsen. Er zijn echter beperkingen aan wat je kunt bereiken door gebruik te maken van de inheemse functies van Apple om dit vervelende probleem aan te pakken.

Met iOS 10 gaf Apple ontwikkelaars de mogelijkheid om de nieuwe CallKit API te gebruiken. Het stelt ontwikkelaars in staat om te integreren met de iPhone-interface. Applicaties van derden zoals Hiya maken gebruik van deze handige functie van iOS 10 en bieden diensten aan die je helpen bij het omgaan met spammers en geautomatiseerde gesprekken.

Er worden andere applicaties van derden gecreëerd, zoals Privacy Star, die gebruik maken van de callkit API om te helpen beschermen tegen ongewenste oproepen. We hebben ontdekt dat Hiya makkelijker te gebruiken is.

Er werd geschat dat 996 miljoen automatische oproepen werden gedaan in de Verenigde Staten. Hiya, wiens applicatie belooft om automatisch scams en spam bedreigingen over de hele wereld te blokkeren om je iPhone ervaring veilig te maken, mits deze schattingen.

Hiya identificeert de oproepen die u wilt beantwoorden en blokkeert automatisch de oproepen die u wilt vermijden. De applicatie is gratis beschikbaar in de app store en is vrij eenvoudig op te zetten en te gebruiken. U kunt ook beginnen met Hiyas website, voer uw telefoonnummer in en u krijgt een sms-link om de applicatie te downloaden en te gebruiken. Het is makkelijk om te beginnen.

Raak de link aan en je wordt automatisch naar de app store geleid om de app te downloaden en te configureren op je iPhone. Zodra u de applicatie hebt geïnstalleerd, krijgt u een 6-cijferige toegangscode toegestuurd om aan de slag te gaan. Na verificatie van uw referenties, bent u klaar.

De applicatie integreert met uw iOS-telefoonapplicatie. Om het mogelijk te maken, moet je in principe de 3 eenvoudige stappen volgen:

Stap , 1. Tik op Instellingen op uw iPhone

Stap ,” 2. Raak Telefoon aan, gevolgd door Beller-ID en Blok.

Stap 3. Laat Hiya hier beginnen.

De>Test de applicatie en bespaar wat tijd bij het afhandelen van vervelende automatische oproepen.

Wat zijn enkele van de andere call-blocking en caller ID applicaties die u hebt getest met iOS 10 op uw iPhone? Deel uw ervaringen via de commentaren hieronder.