Hoe pak je bestanden of objecten uit een Keynote presentatie uit?

Als je op school zit of veel presentaties doet voor je werk, dan heb je waarschijnlijk een moment meegemaakt dat iemand je een Keynote-bestand stuurde. Maar dan moet of wil je een afbeelding, grafiek, film of andere inhoud uit dat bestand halen om op te slaan als een apart bestand … Maar hoe?

Keynote presentaties bevatten over het algemeen een groot aantal multimediabestanden en -objecten, zoals videos, fotos, afbeeldingen, geluiden of documenten, pdfs of andere ingebedde objecten. En soms is het gemakkelijk om dingen eruit te halen door verpakte inhoud weer te geven; het hangt allemaal af van je versie van macOS of Mac OS X. Echter, ongeacht uw besturingssysteem, kan deze bestanden of objecten eenvoudig uit een Keynote presentatie halen door de presentatie om te zetten in een map met “gecomprimeerde” bestanden.

Deze tips werken voor de hele iWork Suite van Apple , niet alleen Keynote. Dat is inclusief paginas en nummers.

>

Verwante artikelen

  • Open een Keynote-bestand in Windows PowerPoint
  • Hoe maak je een autoplay diashow op iPad

Opmerking: U kunt deze methode ook gebruiken om bestanden uit PowerPoint-bestanden te halen.

Zoek naar verpakte inhoud

Probeer in het Keynote-bestand te kijken voordat u het handmatige pad volgt. Klik met de rechtermuisknop op een Keynote document en zoek naar de optie Pakketinhoud weergeven. Dit opent een map met alle documenten in dat Keynote-bestand. Als u geen optie ziet voor het tonen van de inhoud van de verpakking, volg dan de onderstaande handmatige stappen.

>Eerdere versies van Keynote

In eerdere versies van Keynote is het Keynote-bestand geen enkel bestand, maar een directory. Het bevat veel bestanden en mappen en de inhoud van de gegevens is versleuteld. Wanneer u met de rechtermuisknop op de vorige versie van het paginadocument klikt, wordt de inhoud van het pakket getoond. Als u de inhoud van dit bestand opent, krijgt u de volledige directory en de Keynote-bestanden te zien. De meeste bestanden, zoals afbeeldingen, grafieken en andere inhoud, worden opgeslagen in de Data-map.

>Nieuwe versie van Pages documentformaat

In de meest recente versie van Keynote is het Keynote-bestand een enkel bestand EN NIET een directory. Dus als je als laatste met de rechtermuisknop klikt, zie je de menu-optie Pakketinhoud tonen niet. Dus, als u een nieuwere versie van Keynote gebruikt, volg dan de instructies hieronder om toegang te krijgen tot de inhoud van het Keynote-bestand.

Hier is hoe je bestanden of objecten uit een Keynote presentatie kunt halen

1-Locate Keynote (of PowerPoint) presentatie

2-Maak>

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer duplicaat.

3-Nu>

In ons voorbeeld hier, is het het appletolbox kopieerbestand. Selecteer nu dit nieuwe bestand door als laatste te klikken en druk op Enter om de bestandsextensie te wijzigen. Verander de bestandsextensie in .zip door te typen .zip achter de bestandsnaam . Dan, in ons voorbeeld, heet het bestand nu appletoolbox copy.zip , zoals hieronder getoond:

4-Nuu>

5-To>

Dit maakt een nieuwe map aan, die alle inhoudelijke bestanden bevat.

6-Videos,>

Kopieer nu de bestanden en objecten naar een andere locatie. Deze methode is identiek aan de inhoud van het Show MacOS pakket.

Wil>

Vanaf Keynote 6.5.3 hebben alle iWork-applicaties, inclusief Keynote, een methode om een enkelvoudig document om te zetten in een gebundeld bestandsformaat. Dus als de twee bovenstaande tips niet voor jou werkten, probeer dan deze.

Ga naar het Keynote File menu en kies Geavanceerd ; Wijzig bestandstype ; Selecteer pakket in plaats van enkelvoudig bestand. Sla dan op.