Scannen van creditcardgegevens met behulp van de iPhone-camera in iOS 8

Met de nieuwe functies in de nieuwste versie van iOS 8 is het de meest verwachte software van 2014. Op dit moment alleen open voor ontwikkelaars, we zijn al begonnen met het ontvangen van nieuws over extra functies en verbeterde versies.

U kunt nu uw creditcards scannen voor betaling via uw iPhone. De functie is ingebouwd en de ontwikkelaars hoeven niets te doen om het mogelijk te maken. Dankzij de uitbreidbaarheid van iOS 8 werkt deze functie met ondersteuning voor Safari software.

>

Scannen van creditcardgegevens met de iPhone-camera op iOS 8

Stap 1. Zorg ervoor dat Safari is ingeschakeld. Het is beter en verbeterd in iOS 8.

Stap 2. De optie “Scan creditcard” zal knipperen wanneer de webpagina die op zoek is naar creditcardinformatie wordt weergegeven (dit zal worden weergegeven nadat u naar de betalingsmodus bent overgeschakeld voor iets: rekeningen, aankopen of bioscoopkaartjes).

Stap 3. Raak deze optie aan en uw camera wordt geopend.

>Fase 4. Lijn de camera zo uit dat de kaart in de omlijste rand zit.

Stap 5. Zodra je stomme kaart is ingelijst zoals nodig, zal de camera een foto maken.

Stap 6. Via uw “optische tekenherkenning” vult u alle gegevens van uw kaart in en genereert u deze.

Stap 7. Hierna worden uw gegevens automatisch ingevuld op de website en hoeft u alleen nog maar te betalen.

Ja, met de volgende generatie software zijn dit soort functies mogelijk, waardoor u tijd bespaart. U kunt zelfs uw kaartbeeld en andere details na het scannen opslaan.

iOS 8 wordt verder ontwikkeld en zodra het klaar is, zal deze fantastische functie voor iedereen toegankelijk zijn. Zelfs Safari heeft een opwaartse gradatie gekregen die moet worden uitgevoerd.

We hopen dat deze informatie nuttig was.

Hoedenpunt: 9to5Mac.com