Uitschakelen van de Facebook-locatiegeschiedenis op de iPhone: Bescherm uw privacy en bespaar batterijvermogen

De Facebook-applicatie is een soort schurk geweest voor de levensduur van de batterij. Er waren bepaalde fouten die uw batterij verbruikten, zelfs wanneer u niet in de toepassing was. Facebook verhelpt deze fouten nu, en de update heeft tot doel het probleem van het batterijverbruik, veroorzaakt door de Facebook iPhone app, op te lossen.

Na het bekijken van het bugrapport, is één ding om in gedachten te houden dat zelfs als je de Facebook-applicatie hebt gesloten, het nog steeds je locatie zal volgen. Dit kan niet worden geclassificeerd als een bug, maar eerder als een Facebook spionagescript. Wat het ook is, het is nu opgelost.

Een andere Facebook-functie Close friends activeert automatisch de locatiegeschiedenis. De functie is momenteel beschikbaar in geselecteerde gebieden, dus deze handleiding is nuttig voor degenen die deze functie op hun iOS-apparaten hebben.

Hier vindt u een stap-voor-stap handleiding voor het uitschakelen van uw Facebook-locatiegeschiedenis. Er zijn twee redenen om dit te doen: ten eerste bespaart het batterijvermogen en ten tweede beschermt het uw privacy.

Hoe voorkom je dat Facebook je iPhone locatiegeschiedenis volgt

Vanuit de Facebook-applicatie zelf

Stap 1. Start de Facebook-applicatie vanaf uw startscherm.

Stap 2. Raak Meer aan, rechtsonder in de hoek van uw scherm.

>Stap 3. Speel nu af Sluit vrienden (deze functie is beschikbaar in geselecteerde gebieden).

Fase 4. Raak nu het instellingenicoon aan en selecteer Locatie-instellingen.

Stap 5. Schakel de Locatiegeschiedenis uit door deze aan te raken.

Als u dat vanuit de officiële Facebook-applicatie hebt gedaan, is het nu tijd om de Facebook-applicatie te beperken om uw locatie te volgen met behulp van uw iOS-instellingen.

Schakel Facebook locatie tracking uit vanaf de iPhone

Stap 1. Voer de toepassing Instellingen in vanaf het startscherm.

>Stap 2. Speel nu Privacy.

>Stap 3. Maak gebruik van Locatiediensten † Facebook.

>Fase 4. Er zijn drie opties om uit te kiezen: Nooit bij gebruik van de applicatie en Altijd. Raak nooit aan.

(U>

Zie hoe u de Facebook-locatiegeschiedenis op de iPhone kunt uitschakelen:

Facebook zal uw locatie niet langer bijhouden. Er is één nadeel, u zult niet in staat zijn om een locatie op te nemen in uw post, zich te registreren of te controleren in de buurt van locaties. Een andere oplossing voor dit probleem is dat u de optie “Tijdens het gebruik van de applicatie” kunt wijzigen en later, wanneer u klaar bent, terug kunt gaan naar “Nooit”.

Deel je gedachten met ons in het commentaar, in