AirPod-instellingen op de Mac wijzigen

Als u AirPods op uw Mac hebt aangesloten en vaak uw hoofdtelefoon gebruikt om van muziek te genieten terwijl u werkt, hebt u misschien al de behoefte gevoeld om deze rechtstreeks vanaf uw computer in te stellen.

Wat als ik je zou vertellen dat het aanpassen van de AirPod-instellingen op de Mac niet alleen mogelijk is, maar ook vrij eenvoudig, zoals op de iPhone? Apple heeft ervoor gezorgd dat u uw headset moeiteloos vanaf uw computer kunt bedienen.

U kunt dus uw headset hernoemen en ook de snelkoppeling met dubbele tikken wijzigen. Daarnaast is er ook een manier om de automatische schakelfunctionaliteit aan te passen – ga je gang en verander idealiter de AirPod-configuratie van je macOS-apparaat!

Hoe de AirPod-instellingen op de Mac aan te passen

Stap 1. Zorg er eerst voor dat de hoofdtelefoon is aangesloten op uw Mac. Start Systeemvoorkeuren en klik op Bluetooth.

>

Stap 2. Klik op Opties Wijzig vervolgens de instellingen volgens uw wensen.

>Configureer de AirPod dubbelkliksnelkoppeling

Afhankelijk van uw behoefte kunt u de snelkoppeling met dubbele tikken van de headset aanpassen. Een van de slimste manieren om deze functionaliteit aan te passen is door er een in te stellen om Siri te activeren en de andere in te stellen om naar de vorige track over te gaan of zelfs om de pauze af te spelen. Maar u kunt ervoor kiezen om de snelkoppeling op uw manier aan te passen aan uw specifieke smaak.

Om dit te doen, klik op de dubbel-tik-drop-down knop links-rechts en kies de gewenste optie.

>

Kies welke AirPod de microfoon zal gebruiken

Elke AirPod wordt geleverd met een ingebouwde microfoon, en schakelt automatisch de microfoon om het handenvrij bellen te verhogen. U hebt echter de mogelijkheid om de linker of rechter headset te beperken in het gebruik van de microfoon.

Om dit te doen, klik op de knop drop down automatisch de AirPods en kies de optie die u wilt.

>Schakel automatische oordetectie uit

Met de geavanceerde optische sensoren wordt de Bluetooth-headset automatisch ingeschakeld wanneer u hem in uw oren draagt. Als u om een of andere persoonlijke reden de voorkeur geeft aan handmatige bediening van deze functionaliteit, is er een optie om deze uit te schakelen. Verwijder eenvoudigweg het vakje voor Automatische oordetectie.

>Hoe hernoem je AirPods op Mac

Standaard pikken AirPods de naam van uw toestel op wanneer u ze koppelt. Maar je bent vrij om de naam te veranderen wanneer je wilt.

Stap 1. Open de Systeemvoorkeuren op uw Mac. † Klik op Bluetooth . Zorg ervoor dat de headset is aangesloten. Klik met de rechtermuisknop op de AirPod naam en kies Hernoem.

>Stap 2. Voer vervolgens een naam in en druk op Hernoem.

>Meer AirPod tips en trucs?

Dit is slechts het topje van de ijsberg. Letterlijk. We hebben 15 geweldige trucs verzameld om het meeste uit uw Apple Bluetooth-headset te halen. Ga naar deze publicatie om ze te verkennen.

Daar ga je!

Ondertekening , ¦

Het is tijd om te profiteren van deze kleine maar nuttige trucjes om je headset te gebruiken als een pro! Maar voordat je naar een lange muziekeenheid gaat, moet je je gedachten over de Apple Earphones en de functies die je in de AirPods 2 wilt zien, met elkaar delen.

U wilt de volgende artikelen bekijken:

  • De beste leren etuis voor AirPods: een stijlvol pak voor uw schattige hoofdtelefoon
  • De beste alternatieven voor Apple AirPods: de botsing van de titanen
  • De beste draadloze oplaadkoffers voor AirPods: zet uw AirPods gemakkelijker aan
  • De beste AirPod-banden: stabiliteit en veiligheid die nodig zijn voor een ongelooflijke hoofdtelefoon

Vergeet niet