De instellingen van Apple Pencil 2 op iPad Pro wijzigen

Er zijn vele manieren waarop “Apple Pencil 2” beter is dan zijn voorganger. Een van de nieuwe toevoegingen die ik echt heb gemerkt in de nieuwe stylus is het aanraakgebaar, dat het wisselen tussen de tools heel gemakkelijk maakt.

Als ik iets teken of een notitie maak, maakt de dubbele tik op de knop mijn taak gemakkelijker. Daarnaast biedt iOS ook een optie om het dubbele tikgebaar op de tweede generatie Apple Pencil aan te passen. Hierdoor kan ik het potlood aanpassen aan mijn workflow – laat me u snel helpen!

Hoe verander je Apple Pencil 2 Double Tap Gesture op iPad Pro

Kleverige opmerking: let op ; de stylus is alleen compatibel met de iPad Pro 11.0 £ 2018 en de iPad Pro 12.9 £ . Daarom kunt u Apple Pencil alleen op deze apparaten aanpassen.

Stap 1. Start de configuratietoepassing op je iPad Pro 2018.

>
Stap 2. Nu, raak Appelpotlood aan.

>Stap 3. Vervolgens heb je meerdere opties:

Schakel tussen de huidige tool en de draft: maakt het mogelijk om te schakelen tussen de tool die u momenteel gebruikt en de draft.

>Schakelen tussen de huidige en de laatst gebruikte tool: stelt u in staat om snel toegang te krijgen tot de laatst gebruikte tool en naar de tool te springen die u op dat moment gebruikt.

>Toon kleurenpalet: om u snel toegang te geven tot het kleurenpalet.

>Uit: om het aanrakingsgebaar uit te schakelen.

U>

Afwerking ? ¦

Zo kunt u de instellingen van uw Apple Pencil zo aanpassen dat ze altijd synchroon lopen met uw workflow. Laat me weten wat u denkt over het soort verbeteringen dat u wilt zien in de stylus van de volgende generatie.

U kunt deze artikelen ook lezen:

  • De beste Apple Pencil 2 etuis
  • De beste dozen potloden van Apple
  • De beste Apple Pencil 2 grepen
  • Beste alternatieven voor Apple Pencil

Vond je deze praktische gids nuttig? Waarom download je onze iGB-applicatie niet en volg je ons op Twitter , Telegram en