Hoe u de landstreek van de appstore kunt wijzigen op uw iPhone of iPad

Uw Apple ID is gelabeld aan een landenregio en u kunt een programma alleen kopen of downloaden als het beschikbaar is in die landenregio. In de meeste gevallen zijn de aanvragen beschikbaar voor alle landen en dit zou niet veel moeten uitmaken, maar zelden kan het voorkomen dat u op een aanvraag stuit die slechts voor sommige landen beschikbaar is. In deze gevallen kunt u de applicatie niet downloaden en installeren.

De snelste oplossing hiervoor is het wijzigen van de landenregio van uw applicatiewinkel. Gelukkig kun je dit direct op je iPhone iPad doen door een paar snelle stappen te volgen die we hier hebben genoemd. Kijk maar eens.

Hoe wijzig je het land van de App Store op je iPhone iPad

?

Stap 1. Opent de configuratietoepassing .

Stap 2. Druk op iTunes en App Store.

>

Stap 3. Raak uw Apple ID aan.

>Fase 4. Raak dan Zie Apple ID.

>Stap 5. Voer uw wachtwoord in en u krijgt toegang tot uw accountgegevens

.

>Stap 6. Raak dan Land Regio aan.

>Stap 7. Raak Wijzig de regio van het land.

>Stap 8. Selecteer het land waar u naartoe wilt overschakelen (bijv. USA)

>Stap 9. Tik op Accepteer wanneer de voorwaarden worden getoond.

>Stap 10. Op het volgende scherm moet u ervoor zorgen dat u een geldige postcode en een geldige creditcard voor het door u gekozen land toevoegt. Als u een optie ziet voor betalingen geen , selecteer deze dan.

>Stap 11. Speel dan Volgende.

Stap 12. Als je klaar bent, krijg je een bericht te zien dat je Apple ID nu klaar is om te kopen in het specifieke land dat je hebt geselecteerd. Raak Begin met winkelen en je bent klaar.

Het>Geen gemakkelijk beschikbaar en kun je het proces zonder problemen doorlopen. Maar als je een creditcard hebt toegevoegd en de optie Geen verschijnt niet, moet je een geldige creditcard toevoegen waarvan het adres overeenkomt met het land dat je hebt geselecteerd.

Videotutorial over het wijzigen van de landstreek van de appstore in iOS 8 op uw iPhone of iPad

Dat is alles, mensen!

Vond u deze gids nuttig? Download onze applicatie en blijf met ons in contact via Facebook , Twitter en Telegram zodat u onze laatste verhalen nooit meer mist.