Luidsprekermodus instellen op Automatisch inschakelen op iPhone-gesprekken

Het instellen van een luidsprekertelefoonmodus die automatisch wordt geactiveerd op iPhone-gesprekken is een verbazingwekkende functie die iedereen helpt om beter te communiceren. Veel gebruikers vinden het misschien niet comfortabel om de headset tegen hun oren te houden; een speakerphone geeft hen eerder de mogelijkheid om “handsfree” te gaan.

Hoewel de luidsprekertelefoonmodus altijd welkom is voor gebruikers, zijn er veel mensen die de modus niet kunnen veranderen tijdens een gesprek; als ze bijvoorbeeld een oproep ontvangen, beginnen ze te praten met de modus voor audiooproepen geactiveerd, maar veranderen ze de oproep niet in de luidsprekertelefoonmodus.

>

Nu is dit ook opgelost door iPhone-experts. Hier is een oplossing als u een gesprek direct wilt beantwoorden in de automatisch geactiveerde luidsprekertelefoonmodus.

Het instellen van de standaardoproepbeantwoordingsmodus op de iPhone

Stap 1. Start de instellingenapplicatie op uw iPhone † Tik op Algemeen.

>Stap 2. Nu is het tijd voor Toegankelijkheid.

>Stap 3. Scroll naar beneden en tik op Call Audio Routing, dat zich in het hoofdstuk INTERACT bevindt.

In>

Fase 4. Speel de luidspreker af.

Deze>

Deze functie helpt mensen zeker in verschillende situaties; wanneer ze een telefoon moeten ontvangen op een drukke plaats; wanneer de headset niet werkt; wanneer iemand dezelfde cabine deelt met zijn collega en ze beiden in gesprek zijn met hun baas; wanneer ze zich niet op hun gemak voelen om hun iPhone dicht bij hun oren te houden; of wanneer de hele familie met de andere familie praat.

Nu kunt u deze actie proberen op uw iPhone en uw vriend vragen om met u te praten.