Hoe kan ik een voorbeeld van Safari-technologie in MacOS downloaden?

Ik heb zojuist Safari Technology Preview op MacOS gedownload om de functies bij te houden die binnenkort naar de webbrowser van Apple komen. Het is echt geweldig om de volgende functies op voorhand uit te proberen en uit te zoeken hoeveel ze zullen hebben. Zit je op dezelfde pagina als ik? Het installeren van de Safari Technology Preview is eenvoudig en iedereen kan het in zijn of haar handen leggen!

Voor degenen onder u die niet bekend zijn, Safari Technology Preview werd uitgebracht in 2016. De tool is ontworpen voor power users en webontwikkelaars om hen te helpen bij het testen en experimenteren met de komende functies die binnenkort in Safari voor MacOS en iOS-apparaten worden geïntroduceerd.

Hoe download je Safari Technology Preview in MacOS

Stap 1. Ga eerst naar de downloadpagina van de Safari Developer.

Stap 2. Nu moet je de “Safari Technology Preview” op de pagina vinden en het compatibele dmg-bestand voor je Mac downloaden.

>

>Stap 3. U moet dan Safari Technology Preview installeren door de gebruikelijke stappen te volgen. Dubbelklik op het DMG-bestand en volg de instructies. U zult ook de voorwaarden moeten accepteren.

>

Fase 4. Als je het bestand met succes hebt geïnstalleerd, vind je de Safari Technology Preview in de map Programmas op je Mac.

U>

Haal een voorbeeld van de Safari-technologie op je Mac:

Hoe werkt u Safari Technology Preview op Mac bij

Van tijd tot tijd blijft Apple verbeteringen en bugfixes voor Safari Technology Preview uitbrengen. Je kunt het bijwerken vanuit de Mac App Store.

Stap 1. Open de App Store op uw Mac.

Stap 2. Klik op Updates.

Stap 3. Klik nu op Refresh naast het Safari Technology Preview icoon.

Dat is het!

Einde

Zo kun je dus de komende functies in Safari voor zowel macOS als iOS in de gaten houden. Heb je vragen of opmerkingen? Schiet in de commentaren hieronder.

U kunt deze publicaties ook raadplegen:

  • Website instellingen aanpassen in Safari
  • Hoe voeg ik bladwijzers voor Safari toe of verwijder ik ze op de iPhone en iPad
  • ?

  • Hoe automatisch wachtwoorden en creditcardgegevens in te vullen in Safari met Face ID op iPhone X
  • Hoe cookies in te schakelen in Safari op Mac Running High Sierra MacOS

Vond je dit artikel leuk?