Hoe kunt u de bedtijdmodus niet verstoren op uw iPhone instellen?

Op WWDC 2018 introduceerde Apple het nieuwste besturingssysteem voor iPhone- en iPad-eigenaren met iOS 12 . Deze update brengt een aantal nieuwe verbeteringen onder de motorkap om een betere algemene ervaring te creëren.

Gerelateerd aan het lezen

 • Hoe download je nu de iOS 12 publieke beta!
 • 25 favoriete iOS 12 tips die echt werken
 • 10 Siri verbeteringen aan iOS 12
 • De nieuwe functies van iOS 12 doen geen moeite

De update is ook bedoeld om u te helpen bij het bijhouden van de mate waarin u uw apparaat daadwerkelijk gebruikt. Met behulp van Schermtijd, verbeterde instellingen en een nieuwe functie onder Niet storen, kun je alles bijhouden.

Dit omvat een nieuwe bedtijdmodus die kan worden ingesteld binnen de configuratie “Niet storen”. De modus heeft als doel ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk in slaap kunt vallen. iOS 12 bereikt dit door het scherm gedimd te houden en de meldingen te verbergen tot u de volgende dag wakker bent.

Activeer de modus Niet storen bij het slapengaan

.

Deze nieuwe bedtijdmodusfunctie is niet standaard ingeschakeld, maar is eenvoudig toegankelijk vanuit de instellingstoepassing. In feite ziet u in de instellingen zelfs de bedtijdstand pas nadat u een schema voor niet storen hebt ingesteld.

>

Dit zijn de stappen die u moet volgen om deze nieuwe functie in te schakelen:

 1. Instellingen open
 2. Scrollen en selecteren Niet storen
 3. Schakelaar Niet storen naar “Aan” positie
 4. Schakel geprogrammeerd op “Aan” positie
 5. Stel de uren in die nodig zijn om niet te storen
 6. .

 7. Verander de bedtijdstand in “Aan”

Eenmaal ingeschakeld worden uw meldingen tot zwijgen gebracht, zodat u s nachts gemakkelijker in slaap kunt vallen. Natuurlijk kunt u de instellingen voor Niet storen doorlopen om meldingen voor geselecteerde contactpersonen te laten aankomen. Dit houdt in dat het mogelijk is om meer dan één keer per drie minuten een telefoontje van bellers te ontvangen.

Uitschakelen Niet storen bij Bedtijd

Als>

 1. Instellingen open
 2. Scrollen en selecteren Niet storen
 3. Verander de bedtijdstand in “Aan”

Zodra dit is voltooid, zal de functie “Niet storen” als “normaal” functioneren. Dit betekent dat uw scherm zal oplichten bij elke melding die uw toestel bereikt, hoewel u geen geluid zult horen.

Conclusie

Apple doet echt zijn best met iOS 12 in een poging om gebruikers van hun telefoon af te houden en zich te concentreren op het leven. Je iPhone en iPad zijn immers slechts een verlengstuk van je, en je wilt niet verdwaald raken in belangrijke gebeurtenissen.

We willen graag van u horen! Heeft u zich aangesloten bij de iOS 12 Public Beta? Wat vindt u van de nieuwste Apple software?

Laat het ons weten in de commentaren en laat het ons zeker weten als je vragen hebt over iOS 12, watchOS 5 of Mojave macros. Wij begeleiden u graag bij alle problemen of vraagstukken die zich voordoen.

We zijn waarschijnlijk nog een paar maanden verwijderd van de definitieve release van iOS 12. Hou dit dus in gedachten als je iOS 12 aan het beta-testen bent.