De standaard bestandsdownloadlocatie in Safari op een Mac wijzigen

Safari is mijn favoriete webbrowser op een Mac. Met ondersteuning voor Apple Pay, Picture-in-Picture , iOS Siri Style, en meer op Sierra Macs, is het geavanceerder geworden dan elke andere webbrowser, toch?

Standaard gaan alle bestanden die u in Safari downloadt naar de map Downloads. Maar als u de standaard bestandsdownloadlocatie wilt wijzigen, is er een optie waarmee u dat eenvoudig kunt doen.

Ik>

Het wijzigen van de standaard bestandsdownloadlocatie voor Safari op Mac

Stap 1. Open Safari op je Mac.

Stap 2. Klik dan op Safari in het menu en selecteer vervolgens Voorkeuren .

>Stap 3. Klik nu op het tabblad General † U moet dan op het selectievakje naast File Download Location klikken om een menu te openen.

>Fase 4. U moet Andere kiezen uit het uitklapmenu.

>Stap 5. Je ziet een lijst met mappen op je Mac waaruit je kunt kiezen. Kies degene die u wilt opslaan in † Klik op de knop Selecteer .

>

Nu worden al uw gedownloade bestanden op de nieuwe locatie opgeslagen.

Heb je MacOS Sierra op je Mac geïnstalleerd? Er zijn verschillende nieuwe functies die je zullen helpen om het meeste uit je Mac te halen. Persoonlijk vind ik het leuk om Siri te gebruiken. Er is een trucje om Hey Siri stemactivatie in te schakelen zodat je de stem van de handsfree tovenaar kunt gebruiken.

Aangezien Sierra MacOS nog steeds in bètaversie is, raden wij u aan om het op uw secundaire apparaat te installeren. Door sommige bugs heb je misschien niet de beste ervaring tijdens het testen.

Maak contact met ons op