Het veranderen van de standaard zoekmachine in Safari op iPhone iPad: Snelle Tip

Hier is een handige tip voor alle nieuwe iPhone iPad gebruikers die de standaard zoekmachine in Safari iOS 7.x. willen veranderen. Als webbrowser bij uitstek voor de meeste iOS-gebruikers, laat Safari je snel zoeken in Google, Bing of Yahoo.

Met de Unified Search-balk in Safari kunt u op het web zoeken zonder eerst naar de website van Google, Yahoo of Bing te hoeven gaan en vervolgens uw zoekterm in te voeren. In plaats daarvan typt u uw zoekterm in de Unified Search-balk en u bent vanaf daar op de resultatenpagina. De standaard zoekmachine is Google.

>

Ik weet niet waarom iemand de zoekmachine zou willen veranderen in iets anders dan Google, maar laten we zeggen dat ze het willen veranderen.

Hier is hoe u de standaard zoekmachine in Safari op uw iPhone of iPad kunt wijzigen:

  • Instellingen open
  • Scroll naar beneden en raak Safari
  • Speel nu de eerste tag af die zegt Zoekmachine
  • Kies een zoekmachine van Google, Yahoo! en Bing
  • Verlaat de configuratietoepassing. Ook, verlaat Safari op de achtergrond als je het open hebt.
  • Herstart Safari en zoek vanaf de verenigde balk. U wordt nu doorverwezen naar de resultatenpagina van de zoekmachine die u hebt geselecteerd.

Apples Siri is sinds de iOS update veranderd in Bing. Het is een strategische zet van Apple om zo ver mogelijk van de diensten van Google af te komen (de eerste om te gaan was Maps en YouTube). Overigens gebruikt Safari nog steeds Google als standaard zoekopdracht. We weten niet zeker of dit zou kunnen veranderen in iOS 8 , de volgende iOS-firmware die wordt uitgebracht op WWDC 2014 .

Om Siri te verleiden tot het tonen van Google-resultaten in plaats van Bing, kunt u elke zoekopdracht voorafgaan met “Google”. Dan, als u op zoek bent naar informatie over de iPhone 6 geruchten, zeg gewoon “Google iPhone 6 geruchten” en Siri zal de Google-zoekresultaten naar voren brengen.