Een aangepaste alarmtoon instellen in iOS 7 [voor iPhone, iPad en iPod Touch].

Het instellen van een aangepaste alarmtoon is een nieuwe functie in iOS 7. Al uw iPhones en iPads met iOS 7 kunnen een aangepaste alarmtoon hebben in plaats van de standaard set van tonen die iOS bevat.

Dit is een korte en zeer basale handleiding. Als u het proces al hebt ontdekt, ga dan gerust door naar andere interessante artikelen.

Hoe stel je een aangepaste alarmtoon in op iPhone, iPad en iPod Touch

Stap 1. Open de toepassing Klok op uw iDevice.

Stap 2. Selecteer het wekkericoon in het menu (onderaan).

Stap 3. Voeg een nieuw alarm toe door het ? teken + ? aan te raken in de rechterbovenhoek. Of tik op Bewerk om een reeds ingesteld alarm te bewerken.

Fase 4. Speel Geluid.

Stap 5. Schuif SONGS op en neer, speel Selecteer een nummer.

Stap 6. Kies een nummer uit de afspeellijst (of een deel van de muziektoepassing).

Stap 7. Dit wordt nu ingesteld als de alarmtoon.

>

Toen ik een aangepaste ringtone voor het alarm instelde, waren er geen nummers op SONGS. In plaats daarvan was er alleen Pick a Song . Het is duidelijk dat je dat moet spelen en dan een liedje moet toevoegen. Ik denk dat je dat voor elk liedje moet doen.

U kunt ook ringtones kopen via de iTunes store en deze toevoegen aan de lijst. In dat geval kiest u de ringtones in het ringtonegedeelte van het scherm.

Misschien bent u geïnteresseerd in andere dingen die u op iOS 7 kunt doen. Bekijk al onze iOS 7-tutorials om alles te leren over iOS 7 op de iPhone en iPad.