Hoe kan ik een aangepaste sms-reactie opzetten voor iPhone-gesprekken [Beginnerstip]?

Geloof het of niet, je moet sommige mensen in je iPhone contactlijst haten. Maar je bent hulpeloos, want het zijn noodzakelijke kwaden in je sociale of professionele leven. En daarom beantwoord je vrijwillig of niet hun inkomende oproepen.

Je zou willen dat je een innovatieve manier had om met zulke wezens om te gaan. Een krachtige reactie zou in je hoofd kunnen zijn verschenen, maar dit zou de relatie voor altijd kunnen bederven. U kunt echter wel een beetje creatief zijn en zon ongemak een tijdje vermijden.

>

Gelukkig heeft uw iPhone de mogelijkheid om de optie “Antwoord met tekst” aan te passen. Door gebruik te maken van deze functie kunt u een bericht naar de beller sturen dat u bezig bent of een belangrijke vergadering bijwoont, en dat u de beller na enige tijd wilt spreken.

Wanneer u een oproep ontvangt, toont uw iPhone-scherm twee knoppen: Links afwijzen en rechts accepteren. Boven de knop Accepteren ziet u een beschikbare Berichtoptie. U hoeft alleen maar op de knop Bericht te tikken en uw aangepaste bericht te selecteren en naar de beller te sturen. Hierdoor wordt de verbinding met de beller verbroken en ontvangen zij uw bericht.

Nu voor details over hoe u kunt reageren op een inkomende oproep met een sms-bericht.

Hoe stel je een aangepast antwoord in om inkomende oproepen op de iPhone te beantwoorden

Stap 1. Start de instellingstoepassing † Raak de telefoontoepassing aan.

>Stap 2. Selecteer nu de optie “Antwoord met tekst” en raak deze aan.

U>

Stap 3. Raak elke optie aan en pas de tekst aan.

Nu,>

>

Maak contact met ons op