Hoe stel je een timer in om muziek en films op de iPhone of iPad automatisch te stoppen?

De zachte en ontspannende muziek is waar ik naar luister om in slaap te vallen als de nacht te lang lijkt te duren. Maar voordat ik op de afspeelknop druk, stel ik liever een timer in zodat de muziek stopt met spelen na de vooraf ingestelde tijd op mijn iPhone.

De originele Clock-applicatie voor iOS wordt geleverd met een verborgen uitschakeltimer, die je op vele manieren kunt gebruiken. U kunt deze functie bijvoorbeeld gebruiken om te voorkomen dat uw kind langer dan de opgegeven tijd naar videos kijkt. Het kan ook heel nuttig zijn om hem te helpen een pauze in te lassen op het vooraf ingestelde tijdstip, vooral tijdens het kijken naar Netflix-programmas.

Wat de reden ook is, deze slimme truc kan goed gespeeld worden. Ik zal je laten zien hoe je de slaaptimer voor muziek en films op je iOS-apparaat kunt gebruiken.

Hoe stel je een timer in op iPhone en iPad om te stoppen met het afspelen van muziek en films

Opmerking: deze truc werkt met elke muziek- en filmtoepassing zoals YouTube, Apple Music, Amazon Prime en meer. Dus, je bent vrij om het beste van deze truc te maken als je denkt dat de tijd rijp is.

Stap 1. Start eerst de Kloktoepassing op uw iOS-apparaat.

>Stap 2. Zorg er nu voor dat het tabblad Timer rechtsonder in het scherm is geselecteerd.

>Stap 3. Stel vervolgens de tijd in waarna u wilt dat uw muziek automatisch stopt met spelen. Ik zal het voor 15 minuten instellen.

>Fase 4. Raak dan Wanneer je klaar bent de timer aan.

>Stap 5. Op het volgende scherm moet u naar het einde scrollen en Stopzetten met afspelen selecteren.

Raak>Instellen in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 6. Druk ten slotte op Start.

Nu,>

Een belangrijk punt om op te merken is dat je terug moet gaan en een toon moet kiezen als je de timer wilt gebruiken voor andere dingen zoals koken of spelen. Anders is je timer stil.

Om dit te doen, opent u de toepassing Klok opnieuw † Timer tabblad † stel de tijd in † tik op Wanneer de timer eindigt † Kies een beltoon † tik op Instellen in de rechterbovenhoek † druk op Home. Nu zal uw timer het geluid afspelen zoals gewoonlijk.

Daar ga je!

Video: stel een timer in om het afspelen van muziek of video op de iPhone en iPad te stoppen

Afwerking ? ¦

Ik denk dat dromen niet ver meer van je droom zullen zijn. Laat het me weten als je deze truc op je iOS-apparaat uitprobeert.

Kijk ook eens naar deze artikelen:

  • De beste Time Tracker-applicaties voor iPhone en iPad
  • De beste alarmtoepassingen voor iPhone en iPad
  • De beste muziekapplicaties voor iPhone en iPad
  • Best Sleep Tracker apps voor iPhone

Heeft u enig advies voor ons? Voel je vrij om het hieronder te schieten en houd contact met ons via