Hoe permanent fotos te verwijderen in iOS 8 op de iPhone en iPad onmiddellijk

Apple apparaten hebben unieke functies en gebruikers houden ervan om met hun functies te spelen. Terwijl voor sommigen het apparaat een perfecte kantoormanager is waarmee ze hun kantoortaken en zakelijke transacties kunnen uitvoeren, en voor anderen is de iPhone een briljante camera. De camera van de iPhone heeft een eigen plaats in het hart van de gadgetliefhebbers. Maar met veel goede functies, vinden sommigen het moeilijk om te gaan met een aantal van de functies die met de iPhone of de nieuwste iOS 8 worden geleverd.

Een van deze unieke eigenschappen is het herstellen van verwijderde fotos op de iPhone. Maar dan is het neveneffect dat als je je verwijderde fotos gemakkelijk kunt herstellen, het betekent dat de fotos niet meteen volledig van je iPhone of iPad worden verwijderd. Stel je voor dat je een foto meteen wilt verwijderen zodat deze later niet meer te volgen is. In dit bericht laten we je zien hoe je je foto of video permanent kunt verwijderen van iOS.

>

Fotos worden op drie manieren op je iPhone opgeslagen. Ofwel legt u ze vast met de camera-applicatie van de iPhone, ofwel gebruikt u het internet met de Safari-applicatie ? Anders kunt u fotos op uw iPhone hebben door ze te synchroniseren via een computer.

In tegenstelling tot iOS 7 worden fotos en videos in iOS8 niet permanent verwijderd wanneer je ze probeert te verwijderen uit je fotoapplicaties. In plaats daarvan zijn ze eigenlijk gemarkeerd voor verwijdering in het formulier dat u op uw computer hebt. Je verwijdert een bestand en het gaat eigenlijk naar de prullenbak. Dit kan worden beschouwd als een functie, omdat dingen zijn gemarkeerd voor verwijdering, maar niet volledig worden verwijderd. U kunt deze items terughalen via Recent Deleted ? ™ op uw Apple-apparaat gedurende 30 dagen nadat ze zijn gemarkeerd. Deze functie is handig als u per ongeluk fotos hebt verwijderd. Maar wat als je ze voor eens en altijd wilt “verwijderen”?

Hoe verwijder je permanent fotos en videos van je iPhone of iPad met iOS 8:

Stap 1: Start de toepassing Fotos van het startscherm van uw toestel.

Stap 2: druk op de knop . Deze is rechtsonder in het scherm geplaatst.

Stap 3: Nu kunt u het album met het label “Onlangs verwijderd” zien.

Stap 4: Tik om de map “Onlangs verwijderd” Stap 5: In de map staan alle items die je onlangs hebt verwijderd. Deze items worden weergegeven met het aantal dagen om ze definitief te verwijderen. De actie gebeurt automatisch. Standaard is het aantal dagen ?

>Stap 6: druk op de knop Selecteer in de rechterbovenhoek.

>Stap 7: Selecteer de foto die u permanent wilt verwijderen door deze aan te raken. U kunt meerdere fotos selecteren door elke specifieke foto aan te raken. Dit zal u helpen bij het direct verwijderen van fotos.

Stap 8: Indien geselecteerd, verschijnt de knop Delete in de linker benedenhoek van uw scherm. Stap 9: Klik op Verwijder foto en je bent klaar. De foto wordt permanent verwijderd van uw apparaat en de actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

>
U kunt fotos permanent verwijderen als u ze niet meer wilt of als sommige mensen deze stappen gebruiken om ruimte te besparen op hun apparaten. Het is de moeite waard om te vermelden dat het direct verwijderen van fotos een zeer nuttige truc is als de ruimte op iOS opraakt. Waarom 30 dagen wachten met het verwijderen van fotos als je het direct kunt doen?