Hoe verander je FPS-instellingen voor slow motion video op iPhone en iPad?

Over het algemeen zijn iPhone en iPad gebruikers bezorgd over de voorkant van de camera-applicatie op de apparaten; ze hebben weinig interesse in de configuratie van deze applicatie. En dan verliezen ze veel interessante dingen die hun ervaring met het vastleggen van mooie beelden en videos hadden kunnen verbeteren.

Als u uw ervaring met de iPhone iPad-camera-applicatie wilt verbeteren, moet u enkele wijzigingen in de instellingen proberen. Voor videoliefhebbers is het opnemen in slow motion of slow motion een genot. In 2014 introduceerde Apple deze functie in zijn iPhone 5s. Mensen hebben deze functie geaccepteerd, maar velen zijn zich niet bewust van het geniale van het opnemen van een video in slow motion.

>

Veranderen van FPS instellingen voor Slo-Mo op iPhone en iPad

Stap 1. Start de setup-applicatie op uw iPhone iPad.

>Stap 2. Scroll naar beneden en tik op de applicatie Fotos en Camera in de lijst.

>Stap 3. Scroll opnieuw naar beneden en tik op de optie Opnamevertraging van onder het CAMERA-gedeelte.

>Fase 4. U vindt twee opties: 1080p HD bij 120 fps en 720p HD bij 240 fps. Om de fps-instelling voor slow motion te wijzigen, tikt u op een van de opties.

U>

Ga nu en begin met het opnemen van slow motion videos. Later kunt u altijd nog slow motion videos converteren naar normale videos op uw iPhone en iPad met iOS 9 ingeschakeld.

Wat vind je van dit advies? Deel uw commentaar met ons in het commentaar, op