Hoe kan ik geanimeerde GIFs versturen in de iPhone-berichtapplicatie?

Animated GIFs zijn de nieuwste non-verbale uitdrukkingen die mensen graag gebruiken in hun communicatie via sociale netwerken. Er zijn tal van websites die honderden geanimeerde GIF-emoties bieden om uw gedachten te uiten zonder een woord te schrijven.

Tot nu toe hebben mensen zon leuke inhoud uitgewisseld via e-mail of Facebook berichten, maar nu is het mogelijk om een geanimeerde GIF te delen met je vriend op de iPhone .

Gesponsorde links

>

Houd er rekening mee dat de ontvanger iMessage op zijn iOS-apparaat moet hebben ingesteld om geanimeerde GIF-bestanden te ontvangen.

Verzending van geanimeerde GIFs in de iPhone Berichtenapplicatie

Er zijn verschillende manieren om geanimeerde GIFs op te slaan in de Photos-applicatie van uw iPhone; ofwel hebt u uw favoriete GIFs gedownload van een website, ofwel hebt u dergelijke bestanden via e-mail ontvangen, ofwel heeft een vriend van u er een gestuurd. In beide gevallen kunt u die geanimeerde GIF versturen met behulp van de Berichtenapplicatie op uw iPhone.

Stap 1. Start de Photos on iPhone applicatie.

Gesponsorde links

Deze GIF-bestanden worden meestal opgeslagen in Camera Roll in de Albums.

>Stap 2. Raak de GIF aan die u wilt verzenden.

Gesponsorde>

Stap 3. Tik op de deelknop linksonder in het scherm van je iPhone.

U>

Fase 4. Tik op de toepassing Bericht.

Gesponsorde links

>Stap 5. Voer de naam van de ontvanger in het veld “Aan” in.

>Stap 6. Druk nu op de knop ” Verzenden ” naast het geanimeerde GIF-bestand.

Gesponsorde links

Uw>

Als u een ontvanger kiest, die geen iOS-apparaat heeft, wordt het bericht niet afgeleverd en verschijnt er een pop-upvenster op het scherm: Fout bij het verzenden van een bericht.

Houd er rekening mee dat u ook geanimeerde GIFs kunt delen door de optie Mail in de lijst te selecteren. Zodra u het bestand hebt verzonden, vraagt u uw vriend of hij of zij hetzelfde bestand correct kan openen op zijn of haar apparaat.

Gesponsorde links

Wat vind je van dit advies? Deel uw commentaar met ons in het commentaar, op