Hoe kunt u eenvoudig bestanden direct op uw iPhone iPad comprimeren?

Nog niet zo lang geleden was het comprimeren van bestanden op de iPhone of iPad vervelend. U moet een omweg volgen om bestanden op uw iOS-apparaat te comprimeren. Maar er is veel veranderd. Veel ten goede, eigenlijk!

Wanneer ik meerdere bestanden naar mijn collegas moet sturen, zorg ik ervoor dat ik gebruik maak van een zip-tool om de grootte van de bestanden te comprimeren voor een soepele overgang. Voorheen vertrouwde ik op een aanvraag van een derde partij om door te gaan. Maar met de nieuwste versie van iOS die een veel eenvoudigere oplossing biedt, hoef ik niet langer te zoeken naar een andere manier. Lees verder om te weten te komen hoe het werkt.

Hoe comprimeren of decomprimeren van bestanden op de iPhone en iPad met gemak

  • iOS 12
  • iOS 11
  • iOS 10 of eerder

Bestanden comprimeren of decomprimeren met snelkoppelingen op iOS 12 op iPhone en iPad

iOS 12 wordt geleverd met een slimme applicatie genaamd “Shortcuts” waarmee je snelkoppelingen kunt maken voor verschillende dingen zoals het comprimeren van bestanden. En als je eenmaal je truc hebt aangepast, duurt het maar een paar minuten om de dingen die je moet doen herhaaldelijk te doen.

Nog beter, je kunt ook een speciale zin maken om de taak met behulp van Siri iets sneller uit te voeren. We hebben een praktische handleiding gemaakt voor het comprimeren of uitpakken van bestanden met de Shortcuts-applicatie in iOS 12.

Unzip Zip-bestand op iPhone of iPad met iOS 11

Met iOS 11 heeft Apple het een beetje makkelijker gemaakt om zip-bestanden te verwerken. U hebt echter nog steeds een applicatie van derden nodig om bestanden uit te pakken of te comprimeren. Als u iOS 11 gebruikt, ga dan naar hun volledige gids om de controle over uw gecomprimeerde bestanden over te nemen.

Draait u iOS 10 of eerder op uw iPhone of iPad?

Dankzij een aantal handige applicaties kun je ook in oudere versies zoals iOS 10. 9 of zelfs 8 bestanden comprimeren of decomprimeren. We hebben een aantal van de beste applicaties verzameld die het werk gemakkelijk doen. Bekijk deze publicatie om ze te ontdekken.

Dat is het wel zon beetje!

Afwerking ? ¦

Als je iPhone of iPad compatibel is, stel ik voor om te upgraden naar iOS 12 voor een betere ervaring. Het heeft verschillende voordelen (zoals degene die ik hierboven heb genoemd) om uw productiviteit te verbeteren. Bovendien werkt de nieuwste versie van iOS naadloos.

Wilt u een kijkje nemen:

  • Siri iOS 12s beste snelkoppelingen naar productiviteit
  • Hoe maak en gebruik je tekstsnelkoppelingen op iPhone en iPad
  • De beste iOS-applicaties met Siri-snelkoppeling
  • De beste iOS 12 Siri-snelkoppelingen voor iPhone en iPad

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur het door. Ook,