Hoe kan ik de individuele leesbescherming in de iOS 10-berichtapplicatie op de iPhone uitschakelen?

Een van de belangrijkste verkoopargumenten van iOS 10 is de sterk verbeterde Messaging applicatie. Met veel geweldige functies zoals bubble-effecten, digitale touch en meer, is het intelligent ontworpen om je iMessaging-beleving te verbeteren.

Onder de vele prachtige functies die bij de Berichtenapplicatie horen, heeft de mogelijkheid om de Individueel Lezende Ontvangst in te schakelen mijn aandacht het meest getrokken.

>

Wanneer Read Receipt is geactiveerd, worden mensen op de hoogte gebracht wanneer je hun berichten hebt gelezen. Hoewel dit zeer nuttig is, omdat het de afzender van het bericht laat weten dat hun bericht is gelezen, vinden sommige mensen, waaronder ik, het niet altijd zo handig vanwege een aantal persoonlijke redenen.

Gelukkig heeft iOS 10 dit gênante probleem opgelost door gebruikers in staat te stellen individuele leesbonnen uit te schakelen op hun iPhone en iPad. Zo werkt het:

Hoe schakel je het uitschakelen van individuele leesbonnen in de iOS 10-berichtenapplicatie op iPhone en iPad

in?

Stap 1. Start de applicatie Berichten op uw iPhone of iPad

Stap 2. Je moet dan de contactpersoon aanraken. (Als je nog geen contact met de persoon hebt opgenomen, moet je hem of haar zoals gewoonlijk een iMessage sturen).

>Stap 3. Nu moet je de ” i ” uit de rechterbovenhoek spelen.

>Fase 4. Schakel ten slotte de schakelaar naast uit voor het verzenden van leesbonnen.

>

Als u de leesbevestiging wilt uitschakelen, hoeft u alleen maar alle bovenstaande stappen te volgen en de schakelaar uit te schakelen Stuur de leesbevestiging .

Net als bij iOS 9 kunt u het lezen van de kassabon voor iedereen uitschakelen. Om dit te doen, moet u Configuratie † Berichten openen.

Deactiveer>

iOS>

Wat is uw mening over deze functie? Deel uw commentaar met ons in het commentaar, op