Hoe u het sluiten van Apple Watch-programmas kunt afdwingen

Tot enkele ogenblikken geleden liep er een applicatie op uw Apple Watch. Plotseling sluipt het probleem binnen en reageert het niet meer volledig op je aanraking. Raak niet in paniek, want je kunt het probleem snel oplossen door de bevroren applicatie uit je Apple Watch te verwijderen.

Eerlijk gezegd; het is niet ongebruikelijk dat applicaties crashen of niet reageren. En de boosdoeners hierachter kunnen een kortstondige storing, een bug of de vorige versie van de software zijn. Dus, we moeten bereid zijn om af en toe met ze om te gaan. Zoek uit wat er gedaan is!

Hoe kan ik programmas voor gedwongen sluiten in Apple Watch

uitschakelen?

Stap 1. Stel dat u zich in de problematische toepassing bevindt, houd de zijknop ingedrukt tot het uitschakelscherm verschijnt.

Stap 2. Druk nu op de digitale kroon en houd deze vast. De applicatie die niet reageert, wordt afgesloten en u bevindt zich op het startscherm.

>

Dat is het wel zon beetje!

Zet deze kleine oplossing in werking telkens wanneer een applicatie zich begint te misdragen. Het zal perfect werken om het probleem op te lossen.

Aan u ? ¦

Er zijn vele manieren om applicaties soepel te laten lopen op je slimme klok. Hou eerst je handheld op de hoogte. En ten tweede, het regelmatig updaten van applicaties om problemen te voorkomen.

Laat ook geen oude applicaties je slimme klok verknoeien. Hou ze in de gaten en verwijder die die niet meer nodig zijn.

U kunt deze publicaties ook raadplegen:

  • Hoe krijg je nauwkeurige ECG-waarden in Apple Watch Series 4
  • ?

  • Hoe schakel je tussen Apple Watch-programmas op watchOS 5 of eerder
  • Hoe activeer je de valdetectie in de Apple Watch Series 4
  • ?

  • Hoe schakel je de Crown Digital Touch Feedback in Apple Watch Series 4 uit
  • ?

Heeft u vragen? Schiet het neer. Blijf ook verbonden met ons door