Het wijzigen van de standaard AutoPassword Provider in iOS 12 op iPhone en iPad

Wie houdt er van om tonnen wachtwoorden te onthouden? Geen. Akkoord? Daarom hebben velen van ons de beste iPhone password managers gebruikt om de gewenste controle over geheime codes te nemen. Wat voor vele oren muziek kan zijn, stelt Apple gebruikers van iPhone en iPad nu in staat om het standaard wachtwoord van de autoaanvulaanbieder op iOS 12 te wijzigen.

Dat betekent dat als u de “iCloud Keychain” niet kunt vinden die aan uw vraag voldoet, u populaire externe wachtwoordmanagers zoals 1Password en LastPass kunt instellen als uw standaard autoaanvulaanbieder op uw iPhone.

Zolang de applicaties ondersteuning voor Apples Password Manager API hebben toegevoegd, kunnen ze perfect werken als je hoofdwapen om alle sleutels voor applicaties en websites te beheren. Laten we beginnen met het gebruik van de Auto Complete Password applicaties van derden!

Hoe wijzig je de standaard Auto Complete Wachtwoord applicatie in iOS 12 om applicaties van derden te gebruiken

Stap 1. Ervan uitgaande dat u uw favoriete iPhone password manager al hebt geïnstalleerd en het ideaal in te stellen. Start de configuratietoepassing op uw iOS-apparaat.

>Stap 2. Scroll nu naar beneden en tik op Wachtwoorden en accounts.

>Stap 3. Tik vervolgens op Auto Complete Passwords.

>Fase 4. Zorg ervoor dat de AutoComplete wachtwoorden zijn geactiveerd .

In Laat het vullen van toe, je moet de compatibele wachtwoordbeheerder van een derde partij op je toestel geïnstalleerd zien.

Selecteer uw voorkeurstoepassing . Het kan zijn dat u gevraagd wordt om uw hoofdwachtwoord in te voeren om zich te authenticeren. Doe dat en je bent klaar. Als u “iCloud Keychain” niet meer wilt gebruiken, verwijder dan het vinkje.

>Opmerking: Het proces kan enigszins verschillen voor verschillende toepassingen. Wanneer u bijvoorbeeld 1Password gebruikt, hebt u de mogelijkheid om de schakelaar voor Automatisch Enkelvoudig Kopieer Wachtwoord te activeren en een melding voor dit wachtwoord in te schakelen.

Nu, het is business as usual. Gebruik de applicatie om snel in te loggen op applicaties en websites. U kunt te allen tijde terugkeren naar iCloud Keychain, teruggaan naar dezelfde instellingen en deze selecteren.

Video: Gebruik van de Third Party Password Manager met de iOS 12 AutoComplete functie

Ondertekening , ¦

In feite heeft het overnemen van wachtwoorden in iOS nog nooit zo pijnloos en soepel geleken. Of het nu gaat om de mogelijkheid om veilig wachtwoorden te delen via AirDrops en de optie om Safari toe te staan de wachtwoorden op te slaan, iOS 12 zorgt ervoor dat het beheer van geheime sleutels niet alleen eenvoudig maar ook veilig is.

Bekijk ook deze publicaties:

  • Hoe kan ik Live Listen for AirPods
  • inschakelen?

  • De beste toetsenbordtoepassingen voor iPhone en iPad
  • De beste Photo Vault toepassingen voor telefoon en iPad
  • De beste bestandsmanagementapplicaties voor telefoon en iPad

Wat is uw mening over de verbeterde iCloud-sleutelhanger? Voel je vrij om je mening te geven in de commentaren hieronder. Zorg er ook voor dat je